Stoiximan Super League

Τα εισιτήρια για… σεφτέ

Στη διάθεση του κόσμου της Κέρκυρας τίθενται από τη Τετάρτη τα εισιτήρια του αγώνα της ομάδας κόντρα στην Ξάνθη στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, την προσεχή Κυριακή (16/9). Οι Φαίακες θα χρειαστούν τον κόσμο στο πλευρό τους προκειμένου να... παλέψουν για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Στη διάθεση του κόσμου της Κέρκυρας τίθενται από τη Τετάρτη τα εισιτήρια του αγώνα της ομάδας κόντρα στην Ξάνθη στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, την προσεχή Κυριακή (16/9).

Οι Φαίακες θα χρειαστούν τον κόσμο στο πλευρό τους προκειμένου να... παλέψουν για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Από 10 ευρώ ξεκινούν οι τιμές, ενώ οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ «μαγικά χαρτάκια» θα υπάρχουν και έξω από το γήπεδο, κατά την ημέρα της αναμέτρησης,

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

H ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα γνωστοποιεί ότι τίθενται προς διάθεση στο κοινό τα εισιτήρια του κυριακάτικου (16/9, 16.00) αγώνα με τη Skoda Ξάνθη, στο ΕΑΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012-'13.

Αναλυτικά οι τιμές, ανά θύρα, έχουν ως εξής:

ΘΥΡΕΣ 4,5 (μικρή εξέδρα): 10 ευρώ.
ΘΥΡΕΣ 3β, 2α (μεγάλη εξέδρα, προς γωνίες): 15 ευρώ.
ΘΥΡΕΣ 3α, 2β (μεγάλη εξέδρα, πλησίον VIP): 20 ευρώ.
ΘΥΡΑ VIP (μεγάλη εξέδρα, επίσημα): 40 ευρώ.

Η διάθεση θα γίνεται καθημερινά από τα γραφεία του ΑΟ Κέρκυρα στη Σαμάρα 22 (τηλ. 26610- 46430), ώρες 11.00 – 15.00 και την ημέρα του αγώνα, από τα εκδοτήρια του ΕΑΚ Κέρκυρας.

Παράλληλα, την Πέμπτη (13/9) ο προπονητής της Κέρκυρας, Άκης Μάντζιος και ο αρχηγός, Δημήτρης Κοντοδήμος θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τους ακρίτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x