Stoiximan Super League

Περιμένει την ευκαιρία του ο Γκρέκο

Δεν χρειάζεται να καταφύγει κανείς σε… γραφικότητες του τύπου «θηρίο στο κλουβί» για να περιγράψει το πώς νοιώθει ο Λεάντρο Γκρέκο. Είναι δεδομένο πως ο μέσος του Ολυμπιακού από τη στιγμή που είναι καλά, ψάχνει την ευκαιρία του προκειμένου να διεκδικήσει θέση βασικού στους «ερυθρόλευκους» με τα μηνύματα που έρχονται από την αγωνιστική του κατάσταση να κάνουν τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να το σκέφτεται σοβαρά.

Δεν χρειάζεται να καταφύγει κανείς σε… γραφικότητες του τύπου «θηρίο στο κλουβί» για να περιγράψει το πώς νοιώθει ο Λεάντρο Γκρέκο.

Είναι δεδομένο πως ο μέσος του Ολυμπιακού από τη στιγμή που είναι καλά, ψάχνει την ευκαιρία του προκειμένου να διεκδικήσει θέση βασικού στους «ερυθρόλευκους» με τα μηνύματα που έρχονται από την αγωνιστική του κατάσταση να κάνουν τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να το σκέφτεται σοβαρά.

Ο Ιταλός χαφ έχει ξεπεράσει μέσα από σκληρή δουλειά το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και δείχνει να βρίσκει τον αγωνιστικό του ρυθμό.

Κρίνοντας μάλιστα από την παρουσία του στο φιλικό απέναντι στην ομάδα Νέων, δεν αποκλείεται σύντομα να πάρει την ευκαιρία του από τον Πορτογάλο προπονητή των Πειραιωτών.

Προφανώς και ο ίδιος ο Γκρέκο έχει διαπιστώσει την ποιότητα των μέσων της ομάδας και γι’ αυτό δεν περνάει μέρα που να μην δουλεύει για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Πάντως ο Ζαρντίμ δεν έχει καταλήξει σε σχήμα και πρόσωπα για το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας, αφού λόγω της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος. Ο Γκρέκο ήταν στην αποστολή στο προηγούμενο ματς με τον Λεβαδειακό, χωρίς όμως να χρησιμοποιηθεί και είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι στους Γιαννιώτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x