Το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας επισκέφθηκε την Παρασκευή ο Νούνο Αλμέιδα.
Ο βοηθός του Ζεσουάλντο Φερέιρα θέλησε να δει την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και στη συνέχεια να ενημερώσει τον προπονητή του «τριφυλλιού».
Η κίνηση αυτή εντάσσεται τόσο στις άμεσες ανάγκες του Παναθηναϊκού, που ψάχνει έδρα για το ματς με τον Ατρόμητο, όσο και στα… προσεχώς και την επιστροφή του στην ιστορική του έδρα.
Φαίνεται πως ο Αλμέιδα ούτε πέταξε τη… σκούφια του από όσα είδε, ούτε όμως, απελπίστηκε από όσα είδε στη Λεωφόρο.
Η τελική απόφαση για το αν το γήπεδο μπορεί να φιλοξενήσει τον αγώνα των «πρασίνων» απέναντι στον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική, που δεν θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ λόγω μιας ακόμη συναυλίας, αναμένεται να ληφθεί το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Πέρα από αυτό το θέμα, στο «τριφύλλι» εξετάζουν πάντα το ενδεχόμενο οριστικής επιστροφής του ποδοσφαιρικού τμήματος στην ιστορική του έδρα. Σε αυτό το πλαίσιο σύντομα θα υπάρξουν νέες επισκέψεις στη Λεωφόρο, αφού λογικά και ο Ζεσουάλντο Φερέιρα αλλά και ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος θα θελήσουν να διαπιστώσουν από κοντά την κατάσταση του γηπέδου.
Άλλωστε, είναι δεδομένο πως το ίδιο θα συμβεί και με επιτροπή εμπειρογνωμόνων διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι θα αποφανθούν για το πόσο εφικτό (και έναντι ποίου ποσού) να αγωνιστεί ακόμη και εντός της σεζόν ο Παναθηναϊκός στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.