Stoiximan Super League

«Περάστε ελεύθερα»

Με ελεύθερη είσοδο για τον κόσμο της ομάδας, θα διεξαχθεί την Παρασκευή το φιλικό του Ατρόμητου με την Καλλιθέα. Οι Περιστεριώτες επιστρέφουν στις προπονήσεις το πρωί της ίδιας μέρας, ενώ είναι προγραμματισμένο το φιλικό για το απόγευμα στις 19:00.

Με ελεύθερη είσοδο για τον κόσμο της ομάδας, θα διεξαχθεί την Παρασκευή το φιλικό του Ατρόμητου με την Καλλιθέα. Οι Περιστεριώτες επιστρέφουν στις προπονήσεις το πρωί της ίδιας μέρας, ενώ είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι για το απόγευμα στις 19:00.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, έδωσε στους παίκτες του, δύο μέρες ρεπό μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και έτσι, αφού Τετάρτη και Πέμπτη είχε… ξεκούραση, την Παρασκευή υπάρχει πρωινή προπόνηση και το απόγευμα υπάρχει το φιλικό με την αθηναϊκή ομάδα.

Εκεί, ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα έχει στην διάθεσή του, όλους τους παίκτες, όμως το να παίξει ο Σουμπίνιο είναι λίγο δύσκολο, αφού και την Πέμπτη έκανε μόνος του θεραπεία για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Απόντες είναι οι διεθνείς Δημούτσος (Εθνική Ανδρών), Κούτσι (Εθνική Φινλανδίας), Μπάλλας (Εθνική Ελπίδων), Μπάρκας (Εθνική Νέων).

Τέλος, ο «Σούμπι» θα βραβευτεί αύριο στις 10.30 στο Bleu Star Cafe για την ανάδειξή του ως πολυτιμότερος παίκτης της 1ης αγωνιστικής. Την απονομή θα κάνει ο πρώην άσος της ομάδας Γιώργος Κορακάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x