Stoiximan Super League

Δουλειά στην κατοχή…

Ποιος είπε ότι η δουλειά στον Ολυμπιακό σταματά λόγω των απουσιών των διεθνών; Ίσα-ίσα που το τεχνικό επιτελείο της ομάδας δεν χαρίστηκε στους παίκτες και στην απογευματινή προπόνηση τους έβγαλε… το λάδι από τις ασκήσεις για την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας. Στο ομαδικό πρόγραμμα συμπεριελήφθηκε ο Ντρίσα Ντιακιτέ στο ομαδικό πρόγραμμα όχι όμως και ο Αριέλ Ιμπαγάσα ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα με ιδιαίτερο βάρος στην αερόβια.

Ποιος είπε ότι η δουλειά στον Ολυμπιακό σταματά λόγω των απουσιών των διεθνών; Ίσα-ίσα που το τεχνικό επιτελείο της ομάδας δεν χαρίστηκε στους παίκτες και στην απογευματινή προπόνηση τους έβγαλε… το λάδι από τις ασκήσεις για την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Στο ομαδικό πρόγραμμα συμπεριελήφθηκε ο Ντρίσα Ντιακιτέ στο ομαδικό πρόγραμμα όχι όμως και ο Αριέλ Ιμπαγάσα ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα με ιδιαίτερο βάρος στην αερόβια.

Με τον Ντιακιτέ παρόντα, λοιπόν, ο Ζαρντίμ και οι συνεργάτες του Ζαρντίμ, επεφύλαξαν αρκετές ασκήσεις στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας με ξεκάθαρη πρόθεση να υπάρξει βελτίωση στον τομέα αυτό του παιχνιδιού των ερυθρολεύκων.

Οι παίκτες δούλεψαν πολύ επάνω στην κατοχή της μπάλας και τις γρήγορες πάσες, χωρισμένοι σε γκρουπ. Παράλληλα, ασκούσαν πίεση, το ένα γκρουπ στο άλλο, με σκοπό να κλέψουν την μπάλα. Στη συνέχεια έπαιξαν και δίτερμα, σε χώρο αρκετά μικρότερο του μισού γηπέδου.

Φυσικά και οι πολλές απουσίες δυσκολεύουν το έργο του προπονητή του Ολυμπιακού, ωστόσο ο Ζαρντίμ δεν σκοπεύει να χαλαρώσει τους ρυθμούς καθώς σκοπός του είναι οι παίκτες να αφομοιώσουν ακόμη περισσότερο τον τρόπο παιχνιδιού που εκείνος θέλει και –φυσικά- να βελτιωθεί η ομάδα σε πολλούς τομείς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x