Stoiximan Super League

Απαντά ο Ντελ Πιέρο

Μικρό είναι το χρονικό διάστημα που θα πρέπει να περιμένουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού για να μάθουν εάν τελικά ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα». Ο αδελφός του Ιταλού επιθετικού έχει ενημερώσει ότι μέσα στην επόμενη ώρα θα απαντήσει στους ερυθρόλευκους. . Στην Ιταλία οι εκπρόσωποι της Σίνδεϊ!

Μικρό είναι το χρονικό διάστημα που θα πρέπει να περιμένουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού για να μάθουν εάν τελικά ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο αδελφός του Ιταλού επιθετικού έχει ενημερώσει ότι μέσα στην επόμενη ώρα θα απαντήσει στους ερυθρόλευκους για την πρόταση που του έχουν καταθέσει.

Όπως μετάδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 μετά από πληροφορίες του Κώστα Νικολακόπουλου ο Ιταλός επιθετικός το σκέφτεται σοβαρά να απαντήσει θετικά στους Πειραιώτες. (Διαβάστε εδώ περισσότερα...)

Από τον Ολυμπιακό -όπως είναι και λογικό- δεν επιβεβαιώνουν, ούτε και διαψεύδουν τα δημοσιεύματα.

Θυμίζουμε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν προθεσμία μέχρι τη μία μετά τα μεσάνυχτα να δηλώσουν τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσουν στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην Ιταλία οι... Αυστραλοί!
Έναν ισχυρό αντίπαλο έχει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός. Εκπρόσωποι της Σίνδεϊ βρίσκονται στην Ιταλία και συνομιλούν με τον Στέφανο Ντελ Πιέρο, τον αδελφό και μάνατζερ του Ιταλού επιθετικού, για να κλείσουν την μεταγραφή. Διαβάστέ εδώ περισσότερα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x