Stoiximan Super League

Νίκη για να αλλάξει το κλίμα

Στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο (20:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Οι Θεσσαλονικείς θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα για να αλλάξει το κλίμα στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, ύστερα από τον αποκλεισμό της ομάδας από τη συνέχεια του Europa League. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλουν τη νίκη και για αγωνιστικούς λόγους, αφού με τους τρεις βαθμούς θα βρεθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο (20:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Οι Θεσσαλονικείς θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα για να αλλάξει το κλίμα στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, ύστερα από τον αποκλεισμό της ομάδας από τη συνέχεια του Europa League.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλουν τη νίκη και για αγωνιστικούς λόγους, αφού με τους τρεις βαθμούς θα βρεθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με διαφορετικό σχήμα και με αρκετά νέα πρόσωπα στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος προπονητής θα τοποθετήσει στα γκολπόστ τον Γλύκο, ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Αποστολόπουλος, Κουμαλό, Βιβιάν και Σταφυλίδη. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Κάτσε και μπροστά του θα παίξουν ο Φωτάκης με τον Λόρενς. Πίσω από το επιθετικό δίδυμο Αθανασιάδη - Γιάννη θα είναι ο Γεωργιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χακόμπο, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης, Κατσικάς, Ιντζίδης, Ρομπέρ, Πέλκας, Κίτσιου και Λίνο. Εκτός είναι οι τραυματίες Λαζάρ, Έτο, Γκαρσία και Σαλπιγγίδης.

Προϊστορία

Από το 2006-07, όταν ο Ατρόμητος νίκησε με 2-1 τον ΠΑΟΚ, όλα τα ματς των δύο ομάδων στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα έχουν λήξει χωρίς νικητή! Πριν από αυτές τις πέντε σερί ισοπαλίες, μάλιστα, δεν υπήρχε άλλη! Ο ΠΑΟΚ νίκησε για τελευταία φορά το 1980-81, αλλά υπερέχει με πέντε νίκες έναντι δύο του Ατρομήτου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x