Stoiximan Super League

Μπακασέτας: «Το καλύτερο για να πάμε ψηλά»

Αναμφισβήτητα ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στο 3-0 του Αστέρα επί της Κέρκυρας για όσο διάστημα αγωνίστηκε. Ο λόγος για τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του ήταν «διαβασμένη» στην αναμέτρηση με τους «Φαίακες», ενώ θέλει όλοι να δώσουν το καλύτερο για να πάει ο σύλλογος ψηλά.

Αναμφισβήτητα ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στο 3-0 του Αστέρα επί της Κέρκυρας για όσο διάστημα αγωνίστηκε.

Ο λόγος για τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του ήταν «διαβασμένη» στην αναμέτρηση με τους «Φαίακες», ενώ θέλει όλοι να δώσουν το καλύτερο για να πάει ο σύλλογος ψηλά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αναφορικά με το παιχνίδι, είπε: «Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ένα δοκάρι, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Δείξαμε ότι είμαστε μία καλά διαβασμένη ομάδα και στο δεύτερο ημίχρονο ήρθαν και τα γκολ».

Για τους στόχους του με τον Αστέρα, σχολίασε: «Δεν θέλω να μιλάω για στόχους. Έχουμε πολύ καλό σύνολο, οι παίκτες που ήρθαν θα βοηθήσουν πολύ και ο καθένας θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Επιπλέον μίλησε για την κλήση του στην Εθνική Ελπίδων, τη θέση που θέλει να αγωνίζεται, αλλά και για τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε:

«Θα βοηθήσει τις νέες προσθήκες οι διακοπή. Είναι μεγάλη τιμή που με κάλεσε ο κύριος Τσάνας στην Εθνική. Όπου πει ο προπονητής μου μπορώ να αγωνιστώ. Μπορεί να μη έγινε σήμερα αλλά δεν πειράζει, θα έρθει και το γκολ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x