Stoiximan Super League

«Από το καλό στο καλύτερο η ΑΕΚ»

Κανένα φόβο μπροστά στην ευθύνη που πέφτει φέτος στους νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ δεν έδειξε ο Κώστας Κοτσαρίδης. Μιλώντας στη NOVA, ο νεαρός χαφ παραδέχθηκε ότι η κατάσταση (ειδικά στην αρχή) ήταν δύσκολη στην ομάδα. Τόνισε ωστόσο πως εκείνη πηγαίνει «από το καλό στο καλύτερο», ο κόσμος την πιστεύει και αν και οι παίκτες κάνουν το ίδιο με τους εαυτούς τους, θα μπορέσουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί.

Κανένα φόβο μπροστά στην ευθύνη που πέφτει φέτος στους νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ δεν έδειξε ο Κώστας Κοτσαρίδης.

Μιλώντας στη NOVA, ο νεαρός χαφ παραδέχθηκε ότι η κατάσταση (ειδικά στην αρχή) ήταν δύσκολη στην ομάδα.

Τόνισε ωστόσο πως εκείνη πηγαίνει «από το καλό στο καλύτερο», ο κόσμος την πιστεύει και αν και οι παίκτες κάνουν το ίδιο με τους εαυτούς τους, θα μπορέσουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί.


Αναλυτικά όσα είπε ο Κοτσαρίδης

Για την εικόνα της ΑΕΚ: «Βλέπω βελτίωση στην ομάδα. Όταν ήρθαμε εδώ στις αρχές ξέραμε ότι τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για την ΑΕΚ, αλλά μέρα με την ημέρα δουλεύουμε, βελτιωνόμαστε και η ομάδα πάει από το καλό στο καλύτερο. Φάνηκε αυτό στον πρώτο αγώνα. Κανείς δεν μας περίμενε έτσι. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Μείναμε ευχαριστημένοι, αλλά το μόνο κακό είναι ότι χάσαμε ενώ μας άξιζε κάτι καλύτερο».

Για το πώς περιμένει τη χρονιά: «Συνεχώς δείχνουμε ότι πάμε από το καλό στο καλύτερο. Ο κόσμος μας πιστεύει, πρέπει να πιστέψουμε και εμείς στις ικανότητές μας και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας μέσα στο γήπεδο γι' αυτή την ομάδα. Γιατί αυτή η ομάδα περνάει πολύ δύσκολες στιγμές και εμείς είμαστε αυτοί που θα τη σώσουμε».

Για τη θέση του αμυντικού χαφ, όπου τοποθετείται: «Θα δώσω ό,τι καλύτερο για να ανταποκριθώ. Πιστεύω ότι έχω τις δυνατότητες για να παίξω σε αυτή τη θέση».

Για το παιχνίδι στα Πηγάδια: «Είναι δυνατός αγώνας, η Ξάνθη είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά πιστεύω πως έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε αυτό το παιχνίδι και όλα θα πάνε καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x