Stoiximan Super League

Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου

Να ξεπεράσουν τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Europa League προσπαθούν στον ΠΑΟΚ μετά την χθεσινοβραδινή ήττα 3-0 από τη Ραπίντ Βίεννης. Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τη νίκη της Τούμπας και πλέον καλείται να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα και στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ατρόμητο. Σήμερα ελέγχει η UEFA τα έγγραφα για το financial fair play…

Να ξεπεράσουν τον αποκλεισμό από τους ομίλου τους Europa League προσπαθούν στον ΠΑΟΚ μετά την χθεσινοβραδινή ήττα 3-0 από τη Ραπίντ Βιέννης. Ο Δικεφάλος του Βορρά δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τη νίκη της Τούμπας και έφαγε τα… μούτρα του στην Αυστρία απέναντι σε μια ομάδα η οποία το μόνο που έκανε ήταν να εκμεταλλευθεί τις αμυντικές αδυναμίες της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

Το κακό όμως δεν είναι μόνο ο αποκλεισμός αλλά και η τιμωρία, η οποία -εάν δεν πέσει μετά από την έφεση που έχουν κάνει οι υπεύθυνοι του «Δικεφάλου του Βορρά»- θα μείνει… παρακαταθήκη για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ωστόσο, ο Γιώργος Δώνης προσπάθησε από την πρώτη στιγμή να διαφοροποιήσει την κατάσταση στα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Έλληνας τεχνικός παραδέχθηκε ότι ο αποκλεισμός δεν είναι κάτι που περίμενε αυτός και οι άλλοι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ωστόσο δεν πρέπει να περάσει η εντύπωση ότι ήρθε και η καταστροφή του… κόσμου.

«Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε πολύ γρήγορα και να κοιτάξουμε τον επόμενο στόχο που είναι το παιχνίδι της Δευτέρας», ήταν κάποια από τα λόγια του Έλληνα προπονητή.

Οικονομικός έλεγχος
Σαν να μην έφτανε ο αποκλεισμός σήμερα καλούνται οι διοικούντες να συγκεντρωθούν και σε ένα άλλο πολύ σημαντικό ζήτημα. Σήμερα η UEFA θα εξετάσει το φάκελο του ΠΑΟΚ για την τήρηση του financial fair play για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του Ιουνίου.

Τα σχετικά έγγραφα έχουν σταλεί και όλοι στην ομάδα περιμένουν να ξεπεραστεί αναίμακτα ένα ζήτημα που ταλαιπωρούσε πάντα τον Δικεφάλο. Μεγάλο ρόλο σε αυτό θα παίζουν οι βεβαιώσεις ότι η ΠΑΕ έχει περάσει στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, ενός επιχειρηματία που μπορεί να διασφαλίσει την βιωσιμότητα της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x