Stoiximan Super League

Θεραπεία ο «Μπουμ»

Μετά την απογοήτευση του αποκλεισμού από τη Μάλαγα στα play offs του Champions League στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει χρόνος για… δάκρυα. Άλλωστε οι υποχρεώσεις συνεχίζονται και την Παρασκευή υπάρχει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ (21:30). Από την αναμέτρηση αυτή θα απουσιάζει ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, που ακολούθησε θεραπεία και θα επιστρέψει στις επάλξεις μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Το ίδιο ισχύει και για τον Πάπε Σο.

Μετά την απογοήτευση του αποκλεισμού από τη Μάλαγα στα play offs του Champions League στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει χρόνος για… δάκρυα. Άλλωστε οι υποχρεώσεις συνεχίζονται και την Παρασκευή υπάρχει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ (21:30).

Από την αναμέτρηση αυτή θα απουσιάζει ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, που ακολούθησε θεραπεία και θα επιστρέψει στις επάλξεις μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Το ίδιο ισχύει και για τον Πάπε Σο, που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον τραυματία Ταμπάκη και τον εκτός ομάδας Ιωαννίδη.

Όσοι έπαιξαν τουλάχιστον ένα ημίχρονο απέναντι στη Μάλαγα έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Ουσιαστικά, λοιπόν, η προετοιμασία για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής θα είναι… μονοήμερη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x