Stoiximan Super League

Επιστροφή με χαμόγελα

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά το νικηφόρο πέρασμα από τη Βέροια. Από σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία των Πειραιωτών για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Λεβαδειακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θέλουν να κάνουν το δύο στα δύο πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Σε καλύτερη κατάσταση ο Ανδρέας Τάτος.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά το νικηφόρο πέρασμα από τη Βέροια. Από σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία των Πειραιωτών για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Λεβαδειακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θέλουν να κάνουν το δύο στα δύο πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Μετά το χθεσινό ρεπό των «ερυθρόλευκων» ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τους έριξε κατ’ ευθείαν στα βαθιά, δουλεύοντας με μεγάλη ένταση στη φυσική τους κατάσταση και την τακτική. Όσοι έπαιξε στο παιχνίδι με τη «βασίλισσα του Βορρά», προπονήθηκαν στο γήπεδο με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους και στη συνέχεια έκαναν αποθεραπεία στο γυμναστήριο. Όσοι δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχή ή δεν έπαιξε στο πρόσφατο παιχνίδι έπαιξαν στο οικογενειακό δίτερμα.

Εν τω μεταξύ, ο Ανδρέας Τάτος έδειξε σε πολύ κατάσταση και στην αυριανή (πρωινή -08:30) προπόνηση θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Από την πλευρά του, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x