Stoiximan Super League

Εκτός Κουίνσι και Μπουμσόνγκ

Παρά το γεγονός πως προπονήθηκε κανονικά, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έκρινε πως ο Κουίνσι δεν είναι σε θέση να βοηθήσει και δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του παιχνιδιού με την Μάλαγα. Σε αυτή, όπως ήταν γνωστό δεν συμμετέχει ούτε ο τραυματίας Μπουμσόνγκ εν αντιθέσει με τον Κώστα Κατσουράνη που αναμένεται να πάρει θέση βασικού αφού έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης της Δευτέρας.

Παρά το γεγονός πως προπονήθηκε κανονικά, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έκρινε πως ο Κουίνσι δεν είναι σε θέση να βοηθήσει και δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του παιχνιδιού με την Μάλαγα.

Σε αυτή, όπως ήταν γνωστό δεν συμμετέχει ούτε ο τραυματίας Μπουμσόνγκ εν αντιθέσει με τον Κώστα Κατσουράνη που αναμένεται να πάρει θέση βασικού αφού έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης της Δευτέρας.

Εκτός αποστολής θα είναι και ο Σο που συνεχίζει να προπονείται ατομικά αφού δεν έχει ξεπεράσει την θλάση που έχει από αρχές Ιουλίου!

Αναλυτικά, οι παίκτες που έμειναν εκτός της 18μελούς αποστολής για το κρίσιμο παχνίδι με την Μάλαγα είναι οι: Σο, Ταμπάκης, Κοτσόλης, Λαγός, Μπουμσόνγκ, Φουρλάνος, Χουχούμης, Δώνης, Κουσίδης, Μπαρμπαρούσης, Μαρινάκης, Κουίνσι και Ιωαννίδης.

Στην τελευταία προπόνηση ενόψει Μάλαγα, στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιλάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» ταχύτητες και δίτερμα.

Περισσότερα για την ενδεκάδα θα γίνουν γνωστά αργότερα, αλλά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η πιθανότερη σύνθεση είναι η εξής: Ο Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα μπροστά του από αριστερά προς τα δεξιά οι Σπυρόπουλος, Βελάσκες, Βύντρα και Μαρίνος ή Σεϊταρίδης. Στο κέντρο οι δύο αμυντικοί χαφ θα είναι οι Βιτόλο-Κατσουράνης και η τριάδα μπροστά τους Χριστοδουλόπουλος, Σισοκό, Ζέκα, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Φορναρόλι.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x