Stoiximan Super League

Επστάιν: «Θα μπορούσαμε και περισσότερα»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Κέρκυρας (2-0), ήταν ο Ντένις Επστάιν. Ο μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου τόνισε, ωστόσο, ότι η ομάδα του θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα στην αναμέτρηση με τους Φαίακες, αλλά, όπως σχολίασε, κράτησαν δυνάμεις για το παιχνίδι με τη Νιούκαστλ. Επιπλέον εμφανίστηκε αισιόδοξος και για τη ρεβάνς με τους Άγλλους.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Κέρκυρας (2-0), ήταν ο Ντένις Επστάιν. Ο μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου τόνισε, ωστόσο, ότι η ομάδα του θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα στην αναμέτρηση με τους Φαίακες, αλλά, όπως σχολίασε, κράτησαν δυνάμεις για το παιχνίδι με τη Νιούκαστλ.

Επιπλέον εμφανίστηκε αισιόδοξος και για τη ρεβάνς με τους Άγλλους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Επστάιν:

«Σε γενικές γραμμές περιμέναμε την Κέρκυρα να εμφανιστεί κάπως έτσι, στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι, έχοντας πολλά νέα πρόσωπα. Μέσα όμως από τη ροή του παιχνιδιού καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ, ενώ θα μπορούσαμε και περισσότερα. Στην επανάληψη μειώσαμε ρυθμό, κάναμε περισσότερο κυκλοφορία της μπάλας και σε γενικές γραμμές κρατήσαμε δυνάμεις εν όψει του αγώνα με τη Νιούκασλ, που είναι πολύ σημαντικός για εμάς», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά το παιχνίδι με την αγγλική ομάδα, είπε:

«Μετά το 1-1 στο Περιστέρι θα πάμε στην Αγγλία να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, αλλά εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x