Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Υπήρχε διαφορά στην ποιότητα»

Απογοητευμένος ήταν ο Άκης Μάντζιος από την ήττα (0-2) της Κέρκυρας στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για την πρώτη αγωνιστική της φετινής Σούπερ Λίγκας. Ωστόσο, ο προπονητής των Φαιάκων στάθηκε με δηλώσεις του, στη διαφορά ποιότητας που υπήρχε ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ παράλληλα τόνισε ότι οι Νησιώτες θέλουν πολύ δουλειά ακόμα για να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί.

Απογοητευμένος ήταν ο Άκης Μάντζιος από την ήττα (0-2) της Κέρκυρας στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για την πρώτη αγωνιστική της φετινής Σούπερ Λίγκας.

Ωστόσο, ο προπονητής των Φαιάκων στάθηκε με δηλώσεις του, στη διαφορά ποιότητας που υπήρχε ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ παράλληλα τόνισε ότι οι Νησιώτες θέλουν πολύ δουλειά ακόμα για να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Περίμενα πολύ περισσότερα πράγματα από την ομάδα μου. Φάνηκε η διαφορά ποιότητας που έχουμε με τον Ατρόμητο. Οι αντίπαλοί μας πέτυχαν δύο γκολ σε στιγμές που δεν κινδυνεύαμε και εμείς δεν είχαμε την ψυχολογία να αντιδράσουμε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας. Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά, υπομονή και στήριξη από τον κόσμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x