Stoiximan Super League

Ωραία αρχίσαμε

Μπορεί να μην έχει καν ολοκληρωθεί η 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όμως το πρώτο δείγμα -και δεν αναφερόμαστε σε όσα συμβαίνουν μέσα στο γήπεδο- μόνο ενθαρρυντικό δεν είναι. Με αφορμή τη διαιτησία στη Λιβαδειά ξεκίνησαν οι… σκηνές ροκ με πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Διαβάστε το χρονικό της σκληρής κόντρας «πράσινων» και «ερυθρόλευκων».

Μπορεί να μην έχει καν ολοκληρωθεί η 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όμως το πρώτο δείγμα -και δεν αναφερόμαστε σε όσα συμβαίνουν μέσα στο γήπεδο- μόνο ενθαρρυντικό δεν είναι.

Με αφορμή τη διαιτησία στη Λιβαδειά ξεκίνησαν οι… σκηνές ροκ με πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Διαβάστε το χρονικό της σκληρής κόντρας «πράσινων» και «ερυθρόλευκων».

«Ποδαρικό» έκανε η Παναθηναϊκή Συμμαχία, ο μεγαλομέτοχος δηλαδή του Παναθηναϊκού. Το μεσημέρι της Κυριακής εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γίνεται λόγος για «προκλητική και απαράδεκτη συμπεριφορά των βοηθών» στο ματς με τον Λεβαδειακό, ενώ οι αναφορές στον αιώνιο αντίπαλο στο υστερόγραφο ήταν εκείνες που άναψαν… φωτιά.

Διαβάστε εδώ την πρώτη ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Όπως ήταν εύκολο να μαντέψει κανείς, δεν άργησε να έρθει και η απάντηση του Ολυμπιακού, μέσω μιας ιδιαίτερα καυστικής ανακοίνωσης, η οποία κατά κύριο λόγο αναφέρεται στις επαγγελματικές δραστηριότητες του Γιάννη Αλαφούζου, αλλά και των συνεργατών του στην Παναθηναϊκή Συμμαχία (Γόντικα, Αλαφούζου).

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ακολούθησε η επίσημη τοποθέτηση της «πράσινης» ΠΑΕ, που αναφέρεται στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων και μιλά για ανθρώπους που «θα έπρεπε να έχουν ήδη απολογηθεί, παραπεμφθεί και να είναι στη φυλακή για τις πράξεις τους».

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το… χορό των ανακοινώσεων έκλεισε προς στιγμήν εκείνη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, η οποία μένει στην ίδια σκληρή γλώσσα που είχαν και όλες σε όσες προηγήθηκαν (ανεξαρτήτως πλευράς και απόχρωσης). Μάλιστα σε αυτή γίνεται λόγος ακόμη και για προσφυγή στη δικαιοσύνη όσων νοιώθουν πως συκοφαντήθηκαν από το περιεχόμενο της προηγούμενης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, προϊδεάζοντας παράλληλα για το τι θα ακολουθήσει.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Η βραδιά τελικά έκλεισε (με επιφύλαξη αυτό το τελευταίο) με μια ακόμη, αυτήν τη φορά από τους Πειραιώτες οι οποίοι με τη σειρά τους τονίζουν πως και για αυτούς το θέμα θα φτάσει στα δικαστήρια.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων»

Κι έχουμε ακόμη Αύγουστο, χωρίς καν να ολοκληρωθεί η πρώτη αγωνιστική…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x