Stoiximan Super League

Τετ α τετ Αλαφούζου Φερέιρα

Οι επισκέψεις του Γιάννη Αλαφούζου στη Παιανία είναι αρκετά συχνές. Έτσι έγινε και το απόγευμα της Πέμπτης, που Mr ΣΚΑΪ πήγε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού και είχε συνάντηση και συνομιλία μεγάλης διάρκειας με τον Φερέιρα. Παρών στη συζήτηση ήταν και ο τεχνικός σύμβουλος του «τριφυλλιού», Κώστας Ελευθεράκης, διότι λογικά, η κουβέντα έγινε για… τεχνικούς λόγους.

Οι επισκέψεις του Γιάννη Αλαφούζου στη Παιανία είναι αρκετά συχνές.

Έτσι έγινε και το απόγευμα της Πέμπτης, που Mr ΣΚΑΪ πήγε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού και είχε συνάντηση και συνομιλία μεγάλης διάρκειας με τον Φερέιρα.

Παρών στη συζήτηση ήταν και ο τεχνικός σύμβουλος του «τριφυλλιού», Κώστας Ελευθεράκης, διότι λογικά, η κουβέντα έγινε για… τεχνικούς λόγους.

Μάλιστα, λόγω της διάρκειας της συζήτησης ο Φερέιρα έχασε σχεδόν την μισή προπόνηση, που έγινε υπό την εποπτεία των βοηθών του. Θέμα, τι άλλο, η εικόνα του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τη Μάλαγα και το πώς θα υπάρξει άμεση βελτίωση αφού το «τριφύλλι» το Σάββατο ταξιδεύει στην Λιβαδειά και πηγαίνει χωρίς αρκετά του βασικά στελέχη (Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Σο, Κατσουράνης).

Ενδεχομένως, κουβέντα να έγινε και για την περαιτέρω ενίσχυση που ήθελε ο Φερέιρα, ο οποίος ζητάει ένα «οχτάρι». Και να του ξεκαθαρίστηκε πως κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο να γίνει, εκτός εάν οι «πράσινοι» προκριθούν από την Μάλαγα και μπουν στα ταμεία του συλλόγου λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x