Stoiximan Super League

Όλοι για όλα και… πριμ από Αλαφούζο!

Η ποδοσφαιρική φιλοσοφία του Ζεσουάλδο Φερέιρα, περιέχει παίκτες οι οποίοι μπορούν να αγωνίζονται σε περισσότερες από μια θέσεις το ίδιο καλά. Με αυτό το σκεπτικό κινήθηκε στις μεταγραφές το «τριφύλλι», με αυτό θα παρουσιάσει ο Πορτογάλος την ομάδα του στο κρίσιμο ματς με την Μάλαγα την Τετάρτη. Παιχνίδια, που αν οι «πράσινοι» καταφέρουν και προκριθούν, θα ανταμειφθούν και με ένα παχυλό πριμ, όπως άλλωστε είπε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Γιάννης Αλαφούζος.

Η ποδοσφαιρική φιλοσοφία του Ζεσουάλδο Φερέιρα, περιέχει παίκτες οι οποίοι μπορούν να αγωνίζονται σε περισσότερες από μια θέσεις το ίδιο καλά.

Με αυτό το σκεπτικό κινήθηκε στις μεταγραφές το «τριφύλλι», με αυτό θα παρουσιάσει ο Πορτογάλος την ομάδα του στο κρίσιμο ματς με την Μάλαγα την Τετάρτη. Παιχνίδια, που αν οι «πράσινοι» καταφέρουν και προκριθούν, θα ανταμειφθούν και με ένα παχυλό πριμ, όπως άλλωστε είπε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Γιάννης Αλαφούζος.

«Θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία για το δύσκολο παιχνίδι που σας περιμένει. Απέναντι στη Μάδεργουελ κάνατε το καθήκον σας και πετύχατε τον βασικό μας στόχο. Τώρα προσπαθήστε να κάνετε την υπέρβαση και να επιστρέψουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Να μην έχετε άγχος, θέλω να τα δώσετε όλα και εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Και να ξέρετε, πως φυσικά και δεν σας έχουμε ξεχάσει με το πριμ των 500.000€ που υποσχεθήκαμε για τα παιχνίδια με τους Σκοτσέζους. Μετά τα ματς με τη Μάλαγα, θα επιβραβευθείτε συνολικά…», είπε ο Γιάννης Αλαφούζος, δείχνοντας πως πιστεύει ακράδαντα σε πιθανή πρόκριση επί των Ισπανών.

Αναφορικά με την σύνθεση του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι αυτό τώρα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δουλεύει επί καθημερινής βάσεως σε πολλούς τομείς. Θέλει όλοι του οι ποδοσφαιριστές να μπορούν να αγωνιστούν με άνεση όπου τους ζητηθεί. Περισσότερα για την ενδεκάδα θα ξεκαθαρίσουν την Τρίτη το απόγευμα μετά την προπόνηση του «τριφυλλιού» επί ισπανικού εδάφους, αλλά μέχρι στιγμής, φαβορί είναι το σύστημα 4-2-3-1 που θα αποτελείται από τους εξής έντεκα:

Ο Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του στην άμυνα, οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες και Σπυρόπουλος από δεξιά προς τα αριστερά. Στο κέντρο, ο Βιτόλο με τον Κατσουράνη θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι και μπροστά τους, οι Ζέκα, Σισοκό και ένας εκ των Μαυρία-Χριστοδουλόπουλου ο άλλος. Ο Λάζαρος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του αλλά εάν είναι σε καλή κατάσταση μπορεί να χρησιμοποιηθεί λόγω πείρας συγκριτικά με τον ταχύτατο Μαυρία. Τέλος, στην επίθεση ο Φορναρόλι έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι των Πετρόπουλου και του ντεφορμέ Τοτσέ.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x