Stoiximan Super League

Φρενάρει Σιαλμά ο… Κουτσιανικούλης

Η δύσκολη συγκυρία που περνά -σε όλα τα επίπεδα- η ΑΕΚ επιτρέπει σε παίκτες όπως ο Κουτσιανικούλης να την έχουν «στο περίμενε». Τα… χαμένα ίχνη ωστόσο του νεαρού χαφ του Εργοτέλη βάζουν στην αναμονή μια ακόμα υπόθεση-απόρροια της κατάστασης στην «Ένωση»: Αυτή του Δημήτρη Σιαλμά.

Η δύσκολη συγκυρία που περνά -σε όλα τα επίπεδα- η ΑΕΚ επιτρέπει σε παίκτες όπως ο Κουτσιανικούλης να την έχουν «στο περίμενε».

Τα… χαμένα ίχνη ωστόσο του νεαρού χαφ του Εργοτέλη βάζουν στην αναμονή μια ακόμα υπόθεση-απόρροια της κατάστασης στην «Ένωση»:

Αυτή του Δημήτρη Σιαλμά.

Κι αυτό διότι η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει μεν να συναινέσει στην «κοψοχρονιά» παραχώρηση ενός ακόμα παίκτη που αποφάσισε ότι δεν θέλει να συνεχίσει σε αυτήν. Με βασική προϋπόθεση, όμως, ότι θα έχει βρει εν τω μεταξύ τον αντικαταστάτη του.

Δεδομένου λοιπόν ότι αυτός έχει φτάσει να θεωρείται ο Κουτσιανικούλης -και δεδομένου ότι και αυτό το θέμα έχει γίνει σίριαλ- το θέμα του Σιαλμά συνδέεται αναπόφευκτα με εκείνο του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Κάπως έτσι, μέχρι να… δεήσει εκείνος να δώσει σημεία ζωής ή να σταματήσει οριστικά η ΑΕΚ να ασχολείται μαζί του, ο Σιαλμάς θα πρέπει να περιμένει για να ενεργοποιήσει (αν αυτό γίνει τελικά) τη συμφωνία του για μεταγραφή στο Αζερμπαϊτζάν.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x