Stoiximan Super League

«Βλέπει» Κορδέρο ο Βλάχος

Την περίπτωση του Μιγκέλ Ανχελ Κορδέρο εξετάζει η ΑΕΚ, όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay. Ο 24χρονος μέσους είχε απασχολήσει την Ένωση -με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο- τέτοια περίοδο την περσινή σεζόν, όμως ο παίκτης προτάθηκε εκ νέου στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και όλοι περιμένουν την απάντηση του Βαγγέλη Βλάχου.

Την περίπτωση του Μιγκέλ Ανχελ Κορδέρο εξετάζει η ΑΕΚ, όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.

Ο 24χρονος μέσους είχε απασχολήσει την Ένωση -με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο- τέτοια περίοδο την περσινή σεζόν, όμως ο παίκτης προτάθηκε εκ νέου στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και όλοι περιμένουν την απάντηση του Βαγγέλη Βλάχου.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει στα χέρια του DVD με αγώνες του Ισπανού χαφ και θα αξιολογήσει την συγκεκριμένη περίπτωση.

Το δημοσίευμα της εφημερίας αναφέρει ότι η υπόθεση του Κορδέρο είναι ευκολότερη σε σχέση με το προηγούμενο καλοκαίρι, αφού ο παίκτης θέλει να φύγει από την Ισπανία και η Χερέθ δεν προβάλει αξιώσεις για την παραχώρησή του.

Ο Ισπανός πιέζει τη διοίκηση της ισπανικής ομάδας να τον αφήσει ελεύθερος και η SportDay εκτιμά ότι θα βάλει «τα κιτρινόμαυρα με ένα χρόνο καθυστέρηση»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x