Stoiximan Super League

Στη… σκιά του Χριστοδουλόπουλου

Με τα κακά…μαντάτα από τον τραυματισμό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος χάνει τον πρώτο αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μάλαγα, διεξήχθη η απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής. Ο άτυχος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε ήδη τη θεραπεία για να ξεπεράσει το πρόβλημά του, που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για 5-6 ημέρες.Το ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Χαμπίμπ Σο, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική.

Με τα κακά…μαντάτα από τον τραυματισμό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος χάνει τον πρώτο αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μάλαγα, διεξήχθη η απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής.

Ο άτυχος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε ήδη τη θεραπεία για να ξεπεράσει το πρόβλημά του, που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για 5-6 ημέρες.Το ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Χαμπίμπ Σο, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική.

Όπως και στην πρωινή προπόνηση ο Πορτογάλος τεχνικός ακολούθησε παρόμοιο πρόγραμμα ως προς τις ασκήσεις τακτικής των παικτών του. Στο Αθλητικό κέντρο της Παιανίας, αφού οι «πράσινοι» έκαναν αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε πρόγραμμα κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρούς χώρους, ενώ στο τέλος έπαιξαν το καθιερωμένο δίτερμα με τον Φερέιρα να δίνει κυρίως οδηγίες στο τακτικό «κομμάτι».

Θετικά είναι και τα μηνύματα από το «στρατόπεδο», Σο, καθώς ο Σενεγαλέζος μέσος δείχνει να «ανεβάζει στροφές» τις τελευταίες ημέρες και είναι θέμα χρόνου να μπει και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x