Stoiximan Super League

Φιλικών συνέχεια για Κέρκυρα

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το... μοντάρισμα της Κέρκυρας για τη νέα σεζόν. Μετά τα φιλικά που έδωσαν οι Φαίακες στο Ελατοχώρι, όπου έγινε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η ομάδα επέστρεψε στη… βάση της. Μάλιστα, οι Κερκυραίοι ανακοίνωσαν ότι την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας (12/8) στο νησί με αντίπαλο τη Λάρισα.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το... μοντάρισμα της Κέρκυρας για τη νέα σεζόν. Μετά τα φιλικά που έδωσαν οι Φαίακες στο Ελατοχώρι, όπου έγινε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η ομάδα επέστρεψε στη… βάση της.

Μάλιστα, οι Κερκυραίοι ανακοίνωσαν ότι την ερχόμενη Κυριακή (12/8) θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας στο νησί με αντίπαλο τη Λάρισα.

Ο Άκης Μάντζιος θέλει να τεστάρει όσο το δυνατό περισσότερο τους ποδοσφαιριστές του, για αυτό και διεξάγονται αρκετά φιλικά προετοιμασίας, καθώς αναμένεται μια δύσκολη αγωνιστική περίοδο και ο Έλληνας τεχνικός θέλει να «δέσει» τους παίκτες του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα γνωστοποιεί ότι την προσεχή Κυριακή, 12 Αυγούστου, η ομάδα θα δώσει φιλικό αγώνα στο ΕΑΚ Κέρκυρας, με αντίπαλο την ΑΕ Λάρισας. Ώρα έναρξης, 20.00».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x