Stoiximan Super League

«Σωστή επιλογή ο ΠΑΟΚ»

Την εξαιρετική γνώμη που διαθέτει για τον Σανθ Χακόμπο, βασικό στόχο του ΠΑΟΚ για την θέση του τερματοφύλακα κατέθεσε ο Τζέρι Ούγκεν. Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Αστέρα Τρίπολης που συνεργάστηκε την περασμένη περίοδο με τον Ισπανό, θεωρεί ότι μπορεί να «δέσει» ιδανικά στο 4-4-2 του Γιώργου Δώνη στους Θεσσαλονικείς.

Την εξαιρετική γνώμη που διαθέτει για τον Σανθ Χακόμπο, βασικό στόχο του ΠΑΟΚ για την θέση του τερματοφύλακα κατέθεσε ο Τζέρι Ούγκεν.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Αστέρα Τρίπολης που συνεργάστηκε την περασμένη περίοδο με τον Ισπανό, θεωρεί ότι μπορεί να «δέσει» ιδανικά στο 4-4-2 του Γιώργου Δώνη στους Θεσσαλονικείς. Τι τον ανησυχεί για το στάδιο της προσαρμογής του.


Αναλυτικά, όσα είπε στον “Sport103fm”:

«Για μένα Ο ΠΑΟΚ κάνει μία πολύ σωστή επιλογή. Ο Χακόμπο είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας, έχει πολύ καλά στοιχεία. Γνωρίζει πολύ καλά την τακτική της ομάδας και συμμετέχει σ' αυτή. Λειτουργεί καλά σαν πρώτος επιθετικός και ως τελευταίος αμυντικός. Είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ευρώπη στα πόδια. Ξέρει μπάλα όσο και ένας ποδοσφαιριστής μέσα στο γήπεδο. Το 4-4-2 ο ΠΑΟΚ θα το παίζει με 11 όχι με 10, θα έχει και ένα λίμπερο από πίσω.

Είναι δουλευταράς, αυτό είναι το πλεονέκτημα του Χακόμπο. Ακούει τις εντολές του προπονητή, καταλαβαίνει την τακτική της ομάδας. Εκτός γηπέδου είναι το μειονέκτημά του. Μπορεί άλλοι να δίνουν σημασία σε λεπτομέρειες. Εγώ έμαθα να είμαι πρώτα ψυχολόγος και μετά προπονητής. Ο Χακόμπο είναι ένας τερματοφύλακας που ζητά... 10 φανέλες. Σε κάθε ματς θέλει κι άλλη. Για μένα δεν είναι ενοχλητικό αυτό. Ό,τι μπορεί ο καθένας να κάνει για να φτιάχνει την ψυχολογία του είναι καλό. Είναι εγωιστής μέσα στο γήπεδο και θέλει τη νίκη. Δεν τον θέλω, άλλωστε, για γαμπρό στην κόρη μου. Ο Χακόμπο είχε τον πατέρα του στο νοσοκομείο όλη τη χρονιά πέρσι. Έφυγε από την Ισπανία, ήρθε σε μία μικρή κοινωνία, πάντα σ' αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται χρόνος να προετοιμάζεται κάποιος. Μπορεί κάτι που θα ενοχλήσει τη γυναίκα του για παράδειγμα, να φέρει εκνευρισμό και στον ίδιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x