Stoiximan Super League

Η «Record» τα δικά της, στο «λιμάνι» την δουλειά τους

Την ώρα που τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία θέλουν τον Πάουλο Μασάδο να έχει «κλείσει» στην Ντιναμό Μόσχας, στον Ολυμπιακό δεν ασχολούνται με αυτά και συνεχίζουν τις επαφές προκειμένου να αποσπάσουν την θετική απάντηση της Τουλούζ. Από το αεροδρόμιο, στο γήπεδο για προπόνηση οι παίκτες

Την ώρα που τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία θέλουν τον Πάουλο Μασάδο να έχει «κλείσει» στην Ντιναμό Μόσχας, στον Ολυμπιακό δεν ασχολούνται με αυτά και συνεχίζουν τις επαφές προκειμένου να αποσπάσουν την θετική απάντηση της Τουλούζ.

Το δημοσίευμα της «Record» παρουσίασε το θέμα… τελειωμένο, κάνοντας λόγο ακόμα και για τις οικονομικές αποδοχές του (σ.σ 1.8 εκατ. ευρώ τον χρόνο για τέσσερα χρόνια) ωστόσο η διοίκηση του Ολυμπιακού, εξακολουθεί να διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με τους Γάλλους προσπαθώντας να κάνει την μεταγραφή του Πορτογάλου μέσου.

Εξάλλου, από την ΠΑΕ, ποτέ δεν έκρυψαν ότι η περίπτωση του Μασάδο είναι στην κορυφή της λίστας για την ενίσχυση στην μεσαία γραμμή ενώ πατάνε στο γεγονός ότι ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να φορέσει την φανέλα των Πειραιωτών.

Το θέμα του Μασάδο «τρέχει» κανονικά και δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει πιο γρήγορα ακόμα και από του Βραζιλιάνου, Κανού…

Από το "Βενιζέλος" στο Ρέντη

Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στην Αθήνα από την Ολλανδία όπου βρέθηκε για το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Ζαρντίμ όμως δεν άφησε τους παίκτες να πάνε σπίτια τους, αφού είχε προγραμματίσει προπόνηση. Το πούλμαν τους πήρε, τους πήγε Ρέντη και εκεί έγινε ένα μισάωρο πρόγραμμα με τρέξιμο και λίγες ασκήσεις.

Αύριο, Δευτέρα, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ρεπό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x