Stoiximan Super League

Κλείνει… τρύπες η Κέρκυρα

Την απόκτηση του Σπύρου Λάμπρου για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε και επίσημα η Κέρκυρα, καλύπτοντας ακόμα ένα κενό στο αμυντικό «κομμάτι» της ομάδας. Την περασμένη σεζόν ο αριστερός μπακ αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League 2 με τη φανέλα του Αστέρα Μαγούλας έχοντας 15 συμμετοχές. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο… πνεύμα απόκτησης παικτών κάτω των 24 ετών λόγω της μη αδειοδότησης.

Την απόκτηση του Σπύρου Λάμπρου για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε και επίσημα η Κέρκυρα, καλύπτοντας ακόμα ένα κενό στο αμυντικό «κομμάτι» της ομάδας.

Την περασμένη σεζόν ο αριστερός μπακ αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League 2 με τη φανέλα του Αστέρα Μαγούλας έχοντας 15 συμμετοχές. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο… πνεύμα απόκτησης παικτών κάτω των 24 ετών λόγω της μη αδειοδότησης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«H ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, διάρκειας δύο ετών, με τον ποδοσφαιριστή, Σπύρο Λάμπρου, στον οποίο κι εύχεται κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής θα φέρει τη νέα σεζόν τον αριθμό φανέλας 22».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x