Stoiximan Super League

Ακόμη καλύτερος στη συνέχεια…

Πιο «φωτεινό» μοιάζει το μέλλον του Παναθηναϊκού, αγωνιστικά και οικονομικά, μετά τη διαφαινόμενη πρόκριση στα play offs του Champions League. Τα… σωτήρια έσοδα για τα ταμεία, το μεταγραφικό παράθυρο που άνοιξε και οι αυξημένες επιλογές του Ζεσουάλδο Φερέιρα προσφέρουν αρκετούς λόγους για χαμόγελα και αισιοδοξία.

Πιο «φωτεινό» μοιάζει το μέλλον του Παναθηναϊκού, αγωνιστικά και οικονομικά, μετά τη διαφαινόμενη πρόκριση στα play offs του Champions League.

Πέραν του μίνιμουμ των 6 εκατ. ευρώ που εξασφαλίζεται σε περίπτωση συμμετοχής στους ομίλους του Europa League εφόσον οι «πράσινοι» δεν τα καταφέρουν στον επόμενο γύρο, ποσό που μπορεί και να τριπλασιαστεί εφόσον μπουν στους ομίλους του Champions League, οι δευτεραθλητές Ελλάδος έχουν πολλούς λόγους να αισιοδοξούν για τη συνέχεια.

Η-εκτός απροόπτου και αυτοκαταστροφικών τάσεων-πρόκριση επί της Μάδεργουελ ανοίγει διάπλατα την πόρτα για μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με έναν μεσοεπιθετικό. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει εντοπίσει κάποιους παίκτες με καλά στοιχεία, αλλά ουδείς μπορεί να ξεγράψει την ολική επαναφορά για τον Κουίνσι, εφόσον ο Γκανέζος εξτρέμ και κυρίως η Αλ Σαντ χαμηλώσουν τις απαιτήσεις τους.

Πέραν της εξωτερικής ενίσχυσης, το «τριφύλλι» θα ενισχυθεί και εκ των έσω. Η νίκη της Βραζιλίας επί της Νέας Ζηλανδίας για το ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου, φέρνει τις επόμενες μέρες στην Αθήνα τον Κώστα Μπαρμπαρούση, αυξάνοντας τις-περιορισμένες είναι η αλήθεια-επιλογές για τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Συν τοις άλλοις, ο χρόνος δουλεύει για τους τραυματίες Αντρέ Πίντο και Πάπε Σο, που θα δώσουν λύση σε άμυνα και κέντρο αντίστοιχα, ο Στέφανος Καπίνο που έλειπε από την αποστολή της Σκωτίας λόγω ίωσης επανέρχεται, ενώ ο Κώστας Κατσουράνης που έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας λόγω της άδειας που είχε μετά τη συμμετοχή του στο Euro 2012, θα είναι σύντομα στα βασικά πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Και φυσικά, παραμένει ανοικτό το ζήτημα του Γιώργου Καραγκούνη, που αν τελικά συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, θα βοηθήσει τόσο αγωνιστικά, όσο και στα αποδυτήρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x