Stoiximan Super League

Χωρίς Ιμπαγάσα η «πρώτη»

Την πρώτη τους προπόνηση επί Ολλανδικού εδάφους, στο γήπεδο της Χορστ που είναι η βάση των ακαδημιών της Φέγενορντ, πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης (1/8) οι παίκτες του Ολυμπιακού. Στο γυμναστήριο παρέμειναν οι Κέβιν Μιραλάς, Λεάντρο Γκρέκο και Αριέλ Ιμπαγάσα, ακολουθώντας το δικό τους πρόγραμμα. Κανονικά αναμένεται να συμμετάσχει το απόγευμα ο «Κάνιο», ενώ έπαιξε στο δίτερμα ο Ζαραδούκας.

Την πρώτη τους προπόνηση επί Ολλανδικού εδάφους, στο γήπεδο της Χορστ που είναι η βάση των ακαδημιών της Φέγενορντ, πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης (1/8) οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Στο γυμναστήριο παρέμειναν οι Κέβιν Μιραλάς, Λεάντρο Γκρέκο και Αριέλ Ιμπαγάσα, ακολουθώντας το δικό τους πρόγραμμα.

Κανονικά αναμένεται να συμμετάσχει το απόγευμα ο «Κάνιο», ενώ έπαιξε στο δίτερμα ο Ζαραδούκας.

Έντονους ρυθμούς και ποικιλία σε ασκήσεις περιλάμβανε η πρώτη προπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού, στο Έρμελο. Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν αρκετά στη φυσική κατάσταση και στα τελειώματα των φάσεων, ενώ στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (μπλε και κόκκινους) και έπαιξαν δίτερμα.

Με τους «μπλε» αγωνίστηκαν οι Μέγιερι, Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Φέισα, Τάτος, Μανιάτης, Αμπντούν, Φετφατζίδης και Μήτρογλου, ενώ με τους «κόκκινους» οι Κάρολ, Ζαραδούκας, Ντιελνά, Παπάζογλου, Καραγκούνης, Μοδέστο, Σουμπίνιο, Λυκογιάννης, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ και Πάντελιτς.

Στο δίτερμα δεν ξεκίνησε ο Ντιόγκο, καθώς δούλεψε για λίγο μόνος του στα τελειώματα των φάσεων. Ωστόσο, στη συνέχεια αγωνίστηκε με τους «κόκκινους», παίρνοντας τη θέση του Πάντελιτς.

Τέλος, οι Κέβιν Μιραλάς, Λεάντρο Γκρέκο και Αριέλ Ιμπαγάσα έμειναν στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου και έκαναν το δικό τους πρόγραμμα. Επίσης, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα ξαναβγάλει τους παίκτες του στο γήπεδο για την απογευματινή προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη για τις 17:30 τοπική ώρα (18:30 Ελλάδας).

Εκεί, κανονικά αναμένεται να συμμετάσχει ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος έμεινε εκτός το πρωί, για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x