Stoiximan Super League

«Κίτρινος» και επίσημα ο Πουλίδο

Την απόκτηση του Ρούμπεν Πουλίδο Μάρτιν ανακοίνωσε το Σάββατο (28/7) ο Άρης. Ο 33χρονος αμυντικός, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης, υπέγραψε (από χθες) συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τους «κίτρινους» και την Κυριακή (29/7) αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στην Ιταλία.

Την απόκτηση του Ρούμπεν Πουλίδο Μάρτιν ανακοίνωσε το Σάββατο (28/7) ο Άρης.

Ο 33χρονος αμυντικός, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης, υπέγραψε (από χθες) συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τους «κίτρινους» και την Κυριακή (29/7) αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στην Ιταλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Ρούμπεν Πουλίδο Μάρτιν για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 2 Φεβρουαρίου του 1979, έχει ύψος 1.88 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και δεξί μπακ. Τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης έχοντας συνολικά 45 συμμετοχές και 4 γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έχει αγωνιστεί σε Κονκουέσε (29 συμ- 5 γκολ) Ράγιο Βαγεκάνο (34συμ-4 γκολ), Σπόρτινγκ Χιχόν (22 συμ-4 γκολ), Χετάφε (81 συμ-4 γκολ), Αλμερία (26 συμ-3 γκολ), Σαραγόσα (45 συμ- 2γκολ)».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του Πουλίδο δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Είμαι ευχαριστημένος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον Άρη. Είμαι δυο χρόνια στην Ελλάδα και ξέρω πολύ καλά πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Άρης. Ανυπομονώ να βρεθώ με τους συμπαίκτες μου και σίγουρα να παίξω με την φανέλα του Άρη σε ένα γεμάτο Κλ. Βικελίδης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x