Stoiximan Super League

Επιμένουν για Μπαρμπόσα οι Πορτογάλοι

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα σε πορτογαλικά Μέσα που θέλουν τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να έχει στα υπόψη του την περίπτωση του Έλντερ Μπαρμπόσα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «www.cmjornal.xl.pt», οι Πειραιώτες ποντάρουν στην ιδιαίτερη σχέση του ποδοσφαιριστή με τον νυν τεχνικό των «ερυθρολεύκων», Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα σε πορτογαλικά Μέσα που θέλουν τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να έχει στα υπόψη του την περίπτωση του Έλντερ Μπαρμπόσα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «www.cmjornal.xl.pt», οι Πειραιώτες ποντάρουν στην ιδιαίτερη σχέση του ποδοσφαιριστή με τον νυν τεχνικό των «ερυθρολεύκων», Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι, υπό τις οδηγίες του ο ποδοσφαιριστής έφτασε το μάξιμουμ της απόδοσής του, έχοντας 10 γκολ και αρκετές ασίστ της περασμένη σεζόν.

Ο ποδοσφαιριστής της Μπράγκα έχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 7,5 εκατ. ευρώ, ενώ μέρος των δικαιωμάτων του ανήκουν και στην Πόρτο, όμως κυριαρχεί η άποψη πως είναι δυνατό να αποκτηθεί με πολύ λιγότερα χρήματα, αφού το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Πάντως, το δημοσίευμα καταλήγει με τη διαπίστωση πως για τον 25χρονο εξτρεμ ενδιαφέρον έχουν δείξει και οι Λιλ, Γουέστ Μπρομ, Μπέρμιγχαμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x