Stoiximan Super League

Πάτησε… Ελλάδα

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε η αποστολή του ΠΑΟΚ μετά από 16 ημέρες «σκληρής» προετοιμασίας στην Ολλανδία εν όψει της νέας περιόδου. Θετικό το πρόσημο από τις πολυήμερες προπονήσεις του «Δικέφαλου του Βορρά», με τον Γιώργο Δώνη να δίνει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Ποιοι πήραν ειδική άδεια.

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε η αποστολή του ΠΑΟΚ μετά από 16 ημέρες «σκληρής» προετοιμασίας στην Ολλανδία εν όψει της νέας περιόδου. Θετικό το πρόσημο από τις πολυήμερες προπονήσεις του «Δικέφαλου του Βορρά», με τον Γιώργο Δώνη να δίνει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.

Λίγο μετά τις 16:00 το τιμ του ΠΑΟΚ επέστρεψε στη βάση του με πτήση μέσω του Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα βρεθούν και πάλι κοντά στις οικογένειες τους οι «ασπρόμαυροι» πήραν και τα χαρμόσυνα νέα από τον Γιώργο Δώνη. Ο Έλληνας τεχνικός τους ανακοίνωσε ότι θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν τις προσεχείς δύο ημέρες και να γεμίσουν… μπαταρίες.

Η συνέχεια θα είναι εξίσου δύσκολη, καθώς οι Θεσσαλονικείς θα κληθούν σιγά-σιγά να μπουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς τα επίσημα παιχνίδια είναι προ των… πυλών.

Κανονικά με τους συμπαίκτες του-για τον επόμενο χρόνο-βρέθηκε και ο Κώστας Σταφυλίδης, ο οποίος ολοκλήρωσε την μεταγραφή του στην Μπάγερν Λεβερκούζεν και είχε την ευκαιρία να μοιραστεί τη χαρά του με τους υπόλοιπους παίκτες του συλλόγου, οι οποίοι με τη σειρά τους έδιναν συγχαρητήρια.

Ειδική άδεια έδωσε ο Δώνης σε τρεις παίκτες του. Συγκεκριμένα οι Λάζαρ, Κουμάλο και Μπανγκουρά θα ταξιδέψουν προς Ρουμανία, Αγγλία και Βέλγιο αντίστοιχα, προκειμένου να «κλείσουν κάποιες προσωπικές τους εκκρεμότητες και στη συνέχεια θα ενσωματωθούν και πάλι με τους υπόλοιπους στη συμπρωτεύουσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x