Stoiximan Super League

«Βλέπει» Μάτιτς ο Ολυμπιακός, λένε οι Σέρβοι

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Νεμάνια Μάτιτς, σύμφωνα με δημοσιεύματα του σερβικού Τύπου. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «sportal.rs» υποστηρίζει ότι ο διεθνής χαφ της Μπενφίκα είναι ο «εκλεκτός» του Λεονάρντο Ζαρντίμ για τη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών. Το ρεπορτάζ του εν λόγω σάιτ αναφέρει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον 23χρονο παίκτη, του οποίου το συμβόλαιο με τους «αετούς» εκπνέει το καλοκαίρι του 2015.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Νεμάνια Μάτιτς, σύμφωνα με δημοσιεύματα του σερβικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «sportal.rs» υποστηρίζει ότι ο διεθνής χαφ της Μπενφίκα είναι ο «εκλεκτός» του Λεονάρντο Ζαρντίμ για τη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών.

Το ρεπορτάζ του εν λόγω σάιτ αναφέρει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον 23χρονο παίκτη, του οποίου το συμβόλαιο με τους «αετούς» εκπνέει το καλοκαίρι του 2015.

Την περσινή σεζόν ο Μάτιτς έπαιξε σε 30 αγώνες με την πορτογαλική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας ένα γκολ σε 1549’ χρόνο συμμετοχής στο ενεργητικό του. Ο Σέρβος μέσος δεν πιάνει θέση ξένου, αφού είναι κάτοχος διαβατηρίου από την Σλοβακία.

Στο παρελθόν έχει παίξει στις Φίτεσε, Τσέλσι, Κόσιτσε και η καριέρα του ξεκίνησε σε ηλικία 16 ετών στην Κολουμπάρα.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x