Stoiximan Super League

Τα μαζεύει και φεύγει

Την επόμενη ομάδα της ποδοσφαιρικής του καριέρας θα πρέπει να ξεκινήσει να ψάχνει ο Πέτρος Βιόπουλος. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός δεν είναι στα πλάνα του προπονητή της Κέρκυρας, Άκη Μάντζιου, με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί και στην αποστολή του συλλόγου για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Την επόμενη ομάδα της ποδοσφαιρικής του καριέρας θα πρέπει να ξεκινήσει να ψάχνει ο Πέτρος Βιόπουλος.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την Κέρκυρα, καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα του προπονητή των Φαιάκων, Άκη Μάντζιου, ο οποίος τον είχε αποκλείσει από την αποστολή του συλλόγου για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Ο Βιόπουλος μπορεί να είχε συμβόλαιο με το σύλλογο ως το 2015, ωστόσο οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μην πορευτούν μαζί ποδοσφαιρικά στο μέλλον.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Πέτρο Βιόπουλο. Η οικογένεια του ΑΟΚ τον ευχαριστεί θερμά για τη διετή συνεργασία και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x