Stoiximan Super League

Τα… βάσανα συνεχίζονται στο Καρπενήσι

Την πρώτη της προπόνηση στο Καρπενήσι πραγματοποίησε την Παρασκευή (20/7) η Κέρκυρα. Μάλιστα, εκεί οι «Φαίακες» θα κάνουν το βασικό κομμάτι της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας, ενόψει της νέας σεζόν. Τώρα όσον αφορά τις μεταγραφές οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό επαφές με τον Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς, ενώ την ίδια ώρα εξετάζουν και άλλους αμυντικούς σε περίπτωση που αυτός δεν απαντήσει θετικά στην πρόταση ανανέωσεις που του έχει γίνει.

Την πρώτη της προπόνηση στο Καρπενήσι πραγματοποίησε την Παρασκευή (20/7) η Κέρκυρα. Μάλιστα, εκεί οι «Φαίακες» θα κάνουν το βασικό κομμάτι της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας, ενόψει της νέας σεζόν.

Τώρα όσον αφορά τις μεταγραφές οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό επαφές με τον Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς, ενώ την ίδια ώρα εξετάζουν και άλλους αμυντικούς σε περίπτωση που αυτός δεν απαντήσει θετικά στην πρόταση ανανέωσεις που του έχει γίνει.

Τώρα όσον αφορά την προπόνηση στο Καρπενήσι σε αυτή μέρος πήραν οι: Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Ζουμπουλάκης, Βενέτης, Ζιάμπαρης, Πετρούσης, Γκούμας, Κοντοδήμος, Λεόν, Ηλιάδης, Χαμπλ, Καραπέτσας, Σταμόγιαννος, Νάστος, Τσοκάνης, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Καραλής, Διαμαντόπουλος, Βασιλόγιαννης, Γιάντσης, Γεωργακόπουλος, Αρμένης, Κούδας, Κρητικός, Ριγανάς, Παπαδήμας, Λάμπρου και Χαροντάκης.

Επιμέλεια: Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x