Stoiximan Super League

Τουλάχιστον δεν βαριούνται…

Ποικιλία ασκήσεων περιελάμβανε η πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Παράλληλα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν… λυπάται τους παίκτες του και διατηρεί σε υψηλούς ρυθμούς το πρόγραμμα της ομάδας, ώστε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης, χωρισμένοι σε τρεις ομάδες. Το κυρίως πρόγραμμα των πρωταθλητών Ελλάδας αφορούσε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο.

Ποικιλία ασκήσεων περιελάμβανε η πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν… λυπάται τους παίκτες του και διατηρεί σε υψηλούς ρυθμούς το πρόγραμμα της ομάδας, ώστε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης, χωρισμένοι σε τρεις ομάδες. Το κυρίως πρόγραμμα των πρωταθλητών Ελλάδας αφορούσε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο.

Στο πρώτο γκρουπ υπήρχαν τερματοφύλακες και οι παίκτες προσπαθούσαν και να σκοράρουν, ενώ στο άλλο είχαν ως στόχο να διατηρήσουν την μπάλα στην κατοχή τους με γρήγορες πάσες. Το τρίτο γκρουπ δούλεψε στη φυσική κατάσταση και την τεχνική ταυτόχρονα.

Το μεγαλύτερο διάστημα της προπόνησης οι τερματοφύλακες της ομάδας, Κάρολ, Μέγιερι, Δασκαλάκης και Γιαννιώτης, δούλεψαν μόνοι τους, ξεχωριστά από τους υπόλοιπους. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους παίκτες χωρισμένους σε τέσσερα γκρουπ και ελαφρύ τρέξιμο σε όλο το γήπεδο.

Από την πλευρά του, ο Κέβιν Μιραλάς συνέχισε τη θεραπεία που ακολουθεί, όπως και ο Νταβίδ Φουστέρ.

Στη Γερμανία μετέβη ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ώστε να τον εξετάσει ο γιατρός που πραγματοποίησε την επέμβαση στο γόνατό του και να διαπιστώσει την πορεία της αποκατάστασής του. Ο Γιάννης Ζαραδούκας έκανε το δικό του πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ενώ ο Αριέλ Ιμπαγάσα γυμνάστηκε ατομικά στο γήπεδο.

Το απόγευμα της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα προπονηθούν στις 19:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x