Stoiximan Super League

Συνεχίζεται η ενίσχυση

Κοντά στην απόκτηση ακόμη ενός παίκτη βρίσκονται οι Φαίακες, οι οποίοι θέλουν να καλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα κενά στο ρόστερ τους, πριν αναχωρήσουν για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Ο λόγος γίνεται για τον Θοδωρή Καραπέτσα, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζονταν για λογαριασμό της Βόλεν.

Κοντά στην απόκτηση ακόμη ενός παίκτη βρίσκονται οι Φαίακες, οι οποίοι θέλουν να καλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα κενά στο ρόστερ τους, πριν αναχωρήσουν για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο λόγος γίνεται για τον Θοδωρή Καραπέτσα, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζονταν για λογαριασμό της Βόλεν.

Ο 22χρονος επιτελικός μέσος, ο οποίος συμφώνησε να υπογράψει με την ομάδα του Ιονίου, είναι επιλογή του τεχνικού της Κέρκυρας, Άκη Μάντζιου.

Ωστόσο, κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα όσον αφορά στην υπόθεση του ‘Ιβιτσα Μαϊστόροβιτς, καθώς εκπνέει η προθεσμία που του είχε δώσει η διοίκηση της ομάδας.

Σχετικά με τις ανανεώσεις, δύσκολη κρίνεται η παραμονή του Ηλία Ιωάννου στο νησί, δεδομένου των προτάσεων που έχει στα χέρια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x