Stoiximan Super League

Υπογράφει στον Άρη ο Παντίδος

Ο Νίκος Παντίδος όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές κάτω των 24 ετών. Οι Θεσσαλονικείς έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 21χρονο στόπερ, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Εθνικό Αστέρα και προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Ο Νίκος Παντίδος όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές κάτω των 24 ετών.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 21χρονο στόπερ, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Εθνικό Αστέρα και προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο δύο ετών και σήμερα το πρωί ο νεαρός παίκτης θα βρεθεί στη συμπρωτεύουσα, όπου θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει.

Αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, θα δώσει κανονικά το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Παίζει» ως επιλογή το Μπάνσκο

Οι υψηλές θερμοκρασίες που αναμένεται να επικρατήσουν σε ολόκληρη την Ελλάδα αναγκάζουν τους ανθρώπους του Άρη να κλείσουν άμεσα ένα αθλητικό κέντρο στη Βόρεια Ελλάδα, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι επιλογές των «κίτρινων» είναι περιορισμένες και πρόσφατα είχαν επισκεφτεί ένα αθλητικό κέντρο κοντά στη Νάουσα, όμως δεν είχαν μείνει ευχαριστημένοι και βρίσκονται ξανά στη φάση της αναζήτησης.

Μία από τις λύσεις που συζητούνται είναι εκείνη του Μπάνσκο, με το οποίο η πρόσβαση είναι εύκολη και διαθέτει πληθώρα ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x