Stoiximan Super League

Φέρνει Λεόν η Κέρκυρα

Κοντά στην απόκτηση του Ντιέγκο Λεόν βρίσκεται η Κέρκυρα. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έχει ήδη μεταβεί στο νησί των Φαιάκων και έχει περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, ενώ χθες συναντήθηκε και με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Γιώργο Λιπάντζη για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.

Κοντά στην απόκτηση του Ντιέγκο Λεόν βρίσκεται η Κέρκυρα.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έχει ήδη μεταβεί στο νησί των Φαιάκων και έχει περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, ενώ χθες συναντήθηκε και με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Γιώργο Λιπάντζη για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.

Ο Ισπανός, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Κύπρου για λογαριασμό της Νέας Σαλαμίνας δείχνει να είναι αυτό που χρειάζεται ο Άκης Μάντζιος για την εν λόγω θέση, αφού πρόθεσή του ήταν να καλύψει το κενό με έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Σχετικά με τις ανανεώσεις σε καλό δρόμο βρίσκονται οι υποθέσεις των Μαϊστόροβιτς, Γιάντση, ενώ όλα δείχνουν πως ο Ηλίας Ιωάννου θα παραμείνει στο νησί του Ιονίου και την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x