Stoiximan Super League

«Δένει» την άμυνα

Οχυρώνει την άμυνά του ο Παναθηναϊκός, αφού μετά την απόκτηση του Αντρέ Πίντο, ακολουθεί αυτή του Χοσέ Βελάσκες, ενώ αναμένεται να υπογράψουν νέα συμβόλαια οι Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Νίκος Σπυρόπουλος. Εγκώμια για τον στόπερ από τη Βενεζουέλα από τον Χάβι Γκράθια και δημοσιογράφο από τη Βενεζουέλα.

Οχυρώνει την άμυνά του ο Παναθηναϊκός, αφού μετά την απόκτηση του Αντρέ Πίντο, ακολουθεί αυτή του Χοσέ Βελάσκες, ενώ αναμένεται να υπογράψουν νέα συμβόλαια οι Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Νίκος Σπυρόπουλος.

Ο 22χρονος στόπερ από τη Βενεζουέλα ήρθε χθες στην Αθήνα και σήμερα θα υπογράψει για δύο ή τρία χρόνια. Θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή κι όχι ως δανεικός, καθώς τα δικαιώματά του ανήκουν στη Μινέρος της πατρίδας του. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει εξαιρετική άποψη για τις δυνατότητές του και περιμένει να δώσει… μάχη με τον Αντρέ Πίντο για τη θέση του παρτενέρ του Μπουμσόνγκ.

Ο «Μπουμ» αναμένεται να υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του μέχρι το καλοκαίρι του 2014 εισπράττοντας για το διάστημα αυτό 1,1 εκατ. ευρώ. Στο μεταξύ, οι «πράσινοι» φαίνεται πως δεν θα αναζητήσουν αριστερό μπακ, αφού υπάρχει αισιοδοξία για την παραμονή του Νίκου Σπυρόπουλου. Η αρχική πρόταση για τριετές συμβόλαιο έναντι 250.000 το χρόνο δεν ικανοποιούσε τον παίκτη, που όμως δεν έχει βρει κάτι πολύ καλύτερο στην αγορά και φαίνεται πως κλίνει προς την παραμονή. Πιθανώς να γίνει ελαφρώς βελτιωμένη προσφορά στον παίκτη ή να του προταθεί μονοετές συμβόλαιο. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολλές οι πιθανότητες να ακολουθήσει την ομάδα στην αναχώρηση για την Αυστρία τη Δευτέρα. Αντίθετα, δεν βρέθηκε λύση για την αποδέσμευση του Γιούρκα Σεϊταρίδη και θα συμμετάσχει κανονικά στην προετοιμασία, παρότι δεν υπολογίζεται.

Εγκώμια για Βελάσκες

Ο Χάβι Γράθια ως προπονητής στη δεύτερη ομάδα της Βιγιαρεάλ είχε συνεργαστεί με τον Χοσέ Βελάσκες κι έχει σχηματίσει καλή άποψη για την αξία του. «Είναι ένας δυναμικός αμυντικός. Έχει ιδιαίτερη επιθετικότητα στο παιχνίδι του. Είναι γρήγορος, αλλά όχι τόσο καλός με την μπάλα στα πόδια. Εξαιρετικό παιδί, έκανε προετοιμασία μαζί μας στη Βιγιαρεάλ. Ίσως για το ισπανικό πρωτάθλημα να μην ήταν τότε έτοιμος. Βέβαια, έχουν περάσει δυο χρόνια από τότε. Μπορεί να έχει βελτιωθεί. Παίζει στο κέντρο της άμυνας, αλλά με τη δύναμή του είναι σε θέση, αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη ανασταλτικά, να αγωνιστεί και σαν αμυντικό χαφ», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός της Αλμερία.

Ο Ελιέσερ Πέρες της εφημερίδας «Ultimas Noticias» του Καράκας πρόσθεσε στη SportDay: «Είναι από τους καλύτερους παίκτες στη χώρα. Κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερος. Παίζει ως στόπερ, αλλά ανταποκρίνεται άριστα και στο κέντρο ως αμυντικό χαφ. Έχει πολύ δυνατό δεξί πόδι. Είναι δυνατός και γρήγορος. Έχει πάθος στο παιχνίδι του και είναι ομαδικός παίκτης. Πήγε πολύ νέος στην Ισπανία και δεν προσαρμόστηκε γρήγορα. Είναι μεγάλη τιμή ένας παίκτης από τη Βενεζουέλα να παίζει σε έναν σύλλογο τόσο γνωστό όπως ο Παναθηναϊκός. Είναι διεθνής και είναι πλέον από τους βασικούς της εθνικής μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x