Stoiximan Super League

«Τέλος» ο Οσμάν

Μετά τους Γιώργο Μπάρκογλου και Ανέστη Αγρίτη, και ο Αμπντούλ Οσμάν αποτελεί παρελθόν από την Κέρκυρα. Η ΠΑΕ από το νησί των Φαιάκων ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Αγγλογκανέζο μέσο, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του όσο φόρεσε τη φανέλα της ομάδας.

Μετά τους ΓιώργοΜπάρκογλου και Ανέστη Αγρίτη, και ο Αμπντούλ Οσμάν αποτελεί παρελθόν από την Κέρκυρα. Η ΠΑΕ από το νησί των Φαιάκων ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Αγγλογκανέζο μέσο, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του όσο φόρεσε τη φανέλα της ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αμπντούλ Οσμάν. Η κερκυραϊκή ΠΑΕ ευχαριστεί τον παίκτη για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Εν τω μεταξύ, την πρώτη τους συγκέντρωση-προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη στις 19.00 οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Η προπόνηση θα διεξαχθεί στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Πλάντραφου και θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ στα πρώτα 20’.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x