Stoiximan Super League

Μηνυτήρια αναφορά για το πόρισμα

Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία για οικονομικές ατασθαλίες ή γενικά αδικήματα που τυχόν προκύπτουν από το πόρισμα του ΑΣ ΠΑΟΚ, κατέθεσε ο Χαράλαμπος Αποστολίδης. Ο δικηγόρος που εκπροσωπούσε τον Γιάννη Καμπάνη -μέχρι ο Έλληνας εφοπλιστής να αποσύρει το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ- αφού παρέδωσε το πόρισμα στον αρμόδιο εισαγγελέα στάθηκε σε συγκεκριμένα σημεία.

Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία για οικονομικές ατασθαλίες ή γενικά αδικήματα που τυχόν προκύπτουν από το πόρισμα του ΑΣ ΠΑΟΚ, κατέθεσε ο Χαράλαμπος Αποστολίδης.

Ο δικηγόρος που εκπροσωπούσε τον Γιάννη Καμπάνη -μέχρι ο Έλληνας εφοπλιστής να αποσύρει το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ- αφού παρέδωσε το πόρισμα στον αρμόδιο εισαγγελέα στάθηκε σε συγκεκριμένα σημεία.

Μεταξύ άλλων στις διαφορές που παρουσιάζονται στις εισπράξεις από την πώληση είτε μεμονωμένων εισιτηρίων, είτε διαρκείας και τις απολαβές μάνατζερ που σε κάποιες περιπτώσεις -όπως υποστηρίζει- εμφανίζεται να φτάνει στο 24% του συμβολαίου.

Να σημειωθεί ότι ο Εισαγγελέας -με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα- έχει διατάξει έρευνα στα οικονομικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον περασμένο Νοέμβριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x