Stoiximan Super League

Διαπραγματεύσεων συνέχεια…

Τρία είναι τα προβλήματα που πονοκεφαλιάζουν τη διοίκηση της Κέρκυρας,λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας (4 Ιουλίου). Αρχικά, επιθυμία των Φαιάκων είναι να κρατήσουν στο ρόστερ τους, τους Ανέστη Αγρίτη και Γιώργο Μπάρκογλου με τους οποίους βρίσκονται σε επαφές με σκοπό να τους μεταπείσουν, ωστόσο οι παραπάνω παίκτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αποσύρουν τις προσφυγές τους.

Τρία είναι τα προβλήματα που πονοκεφαλιάζουν τη διοίκηση της Κέρκυρας,λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας (4 Ιουλίου).

Αρχικά, επιθυμία των Φαιάκων είναι να κρατήσουν στο ρόστερ τους, τους Ανέστη Αγρίτη και Γιώργο Μπάρκογλου με τους οποίους βρίσκονται σε επαφές με σκοπό να τους μεταπείσουν, ωστόσο οι παραπάνω παίκτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αποσύρουν τις προσφυγές τους.

Ακόμη, οι Φαίακες τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Δημήτρη Γιάντση, με σκοπό την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Έλληνας επιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία του να μείνει στην Κέρκυρα, όμως το οικονομικό φαίνεται πως αποτελεί το αγκάθι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x