Stoiximan Super League

Μένει Βενέτης, προσπαθούν για Μαϊστόροβιτς

Τα κενά στο ρόστερ προσπαθούν να καλύψουν στην Κέρκυρα ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας (4 Ιουλίου). Οι Φαίακες θέλουν να διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο την ελάφρυνση των ποινών για τις ομάδες που δεν έχουν πάρει άδεια. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Βενέτη στο νησί του Ιονίο

Τα κενά στο ρόστερ προσπαθούν να καλύψουν στην Κέρκυρα ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας (4 Ιουλίου).

Οι Φαίακες θέλουν να διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο την ελάφρυνση των ποινών για τις ομάδες που δεν έχουν πάρει άδεια. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Βενέτη στο νησί του Ιονίου.

Ο Έλληνας αμυντικός, του οποίου το συμβόλαιο λήγει την επόμενη σεζόν, θα παραμείνει στην Κέρκυρα, καθώς οι επιλογές στην αμυντική γραμμή δεν είναι πολλές. Ακόμη, πρόθεση της ομάδας είναι να τα βρει με τον Μαϊστόροβιτς με τον οποίο βρίσκονται σε επαφές, ώστε να αποσύρει την προσφυγή και να παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας.

Παράλληλα, οι Μάντζιος και Οφρυδόπουλος συνεχίζουν την αναζήτηση παικτών κάτω των 24 ετών με τον επιθετικό της Προοδευτικής, Αλέξανδρο Σούφλα να βρίσκεται ψηλά στη λίστα τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x