Stoiximan Super League

«Θέλω τίτλους με τον ΠΑΟ»

Ανακοινώθηκε κι επίσημα ο Κώστας Μπαρμπαρούσης από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από την Αλάνια Βλαντικαφκάζ μέχρι τον Ιούνιο του 2013 και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, της ομάδας που αγαπώ από μικρό παιδί. Θέλω να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει τίτλους».

Ανακοινώθηκε κι επίσημα ο Κώστας Μπαρμπαρούσης από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από την Αλάνια Βλαντικαφκάζ μέχρι τον Ιούνιο του 2013 και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, της ομάδας που αγαπώ από μικρό παιδί. Θέλω να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει τίτλους».

Ο Μπαρμπαρούσης είναι η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, μετά τους... πιτσιρικάδες που έχουν προωθηθεί (Χουχούμης, Μαρινάκης και σύντομα Δώνης) και η επόμενη θα είναι ο Πίντο.

Επίσης, είναι πολύ πιθανό μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να έχουν ανακοινωθεί ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές, αφού στις 9 Ιουλίου ο Παναθηναϊκός αναχωρεί για την Αυστρία και ο Φερέιρα θέλει όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x