Stoiximan Super League

«Μπορούμε», λένε στην Τρίπολη

Ικανοποίηση επικρατεί στον Αστέρα Τρίπολης για την κλήρωση που είχε η ομάδα για την β’ προκριματική φάση του Europa League, σύμφωνα με όσα δήλωσαν ο Γιώργος Μποροβήλος και ο Σάκης Τσιώλης στη SportDay. Οι Αρκάδες θα γνωρίζουν στις 12 Ιουλίπου αν θα αντιμετωπίσουν την Ιντερ Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν ή την Νάρβα από την Εσθονία. Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος και ο προπονητής της ομάδας τόνισαν ότι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο και να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ικανοποίηση επικρατεί στον Αστέρα Τρίπολης για την κλήρωση που είχε η ομάδα για την β’ προκριματική φάση του Europa League, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Μποροβήλος και ο Σάκης Τσιώλης στη SportDay.

Οι Αρκάδες θα γνωρίζουν στις 12 Ιουλίπου αν θα αντιμετωπίσουν την Ιντερ Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν ή την Νάρβα από την Εσθονία.

Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος και ο προπονητής της ομάδας τόνισαν ότι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Γιώργος Μποροβήλος

«Είναι η καλύτερη στιγμή της ομάδας, πρώτη φορά βγαίνει στην Ευρώπη. Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στη Σούπερ Λίγκα, ήρθε η ώρα για τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για την ομάδα και πιστεύω θα έχουμε διάρκεια στη διοργάνωση. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα εκπροσωπήσουμε άξια το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Σάκης Τσιώλης

«Ειναι μέρα σταθμός η σημερινή (σ.σ.: χθεσινή). Πιστεύω ότι θα έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε παρών και στην επόμενη κλήρωση και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Με προβληματίζει μόνο το γεγονός ότι έχουμε μικρό διάστημα να προετοιμάσουμε την ομάδα μας. Ειναι καλό ότι έχουμε βασικό κορμό και με αυτόν θα παίξουμε τα πρώτα παιχνίδια. Εχουμε ομοιογένεια και είμαστε σε καλή κατάσταση».

«Τσεκάρει» παίκτες ο Τσιώλης

Δύο νέες παρουσίες υπήρχαν στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας. Πρόκειται για το νεαρό δεξί μπακ του Θρασύβουλου Αγγελο Ζουμπουλάκη και τον 22χρονο Ζοζέ Πιερ Βουγκίντιγκα. Ο δεύτερος είναι διεθνής με την Ανγκόλα, ανήκει στην Κολωνία και αγωνίζεται ως αριστερό εξτρεμ και επιθετικός. Αμφότεροι θα δοκιμαστούν για λίγες μέρες και εάν πείσουν θα αποκτηθούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x