Stoiximan Super League

Περιμένει Ούμπιντες, Κουμαλό

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Χαβιέ Ούμπιντες. Για αυτό τον λόγο ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος αναμένεται σύντομα να μείνει ελεύθερος από τον Άρη. Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Δώνης επιθυμεί ο Μπονγκανί Κουμαλό να είναι στην πρώτη προπόνηση της ομάδας την προσεχή Τρίτη.

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Χαβιέ Ούμπιντες.

Για αυτό τον λόγο ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος αναμένεται σύντομα να μείνει ελεύθερος από τον Άρη.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο θεωρούν ότι πρόκειται για μία πολύ καλή λύση και ο Γιώργος Δώνης θα ήθελε πολύ να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του.

Άλλωστε, μπορεί να λειτουργήσει ως πολυεργαλείο από το κέντρο και μπροστά, δίνοντας άλλον αέρα στη μεσαία γραμμή του «Δικεφάλου».

Την ίδια ώρα, ο 43χρονος τεχνικός επιθυμεί ο Μπονγκανί Κουμαλό να είναι στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ την προσεχή Τρίτη.

Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύει ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος θα έρθει σε επαφή με την Τότεναμ για την απόκτηση του Νοτιαφρικανού αμυντικού, ο οποίος έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση των Θεσσαλονικέων.

«Εξετάζουμε όλες τις προτάσεις για τον Μπονγκανί, πάντα με σεβασμό στο πρόσωπό του. Τώρα, όμως, δεν μπορώ να αποκαλύψω το όνομα καμιάς ομάδας, αφού αυτήν τη στιγμή, δεν έχουμε κάτι οριστικό», δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη (Γκλιν Μπίνκιν) στην πατρίδα του.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση έχει πραγματοποιήσει ήδη τις πρώτες συζητήσεις για πιθανές αποδεσμεύσεις ή μειώσεις συμβολαίων εν όψει της νέας σεζόν. Μόνο με αυτό τον τρόπο η ΠΑΕ μπορεί να βρει χρήματα για να αποκτηθούν άλλοι ποδοσφαιριστές. Από τις μέχρι τώρα συζητήσεις με παίκτες όπως ο Σαλπιγγίδης, ο Τσουκαλάς, ο Παπάζογλου, ο Ετο και ο Ρομπέρ, δεν προκύπτει αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x