Stoiximan Super League

Αρχίζει τα «χτυπήματα»

Διερευνητικές επαφές με τους παίκτες που περιλαμβάνονται στη μεταγραφική λίστα του Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει αρχίσει ο Δημήτρης Γόντικας. Τι περιλαμβάνει η λίστα του Πορτογάλου προπονητή του Παναθηναϊκού, ο αριθμός των μεταγραφών που προβλέπεται να γίνουν και οι ανάγκες ανά θέση. Ρόλο τεχνικού συμβούλου στη διοικούσα επιτροπή αναλαμβάνει ο Κώστας Ελευθεράκης

Διερευνητικές επαφές με τους παίκτες που περιλαμβάνονται στη μεταγραφική λίστα του Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει αρχίσει ο Δημήτρης Γόντικας. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει παραδώσει στη διοίκηση του Παναθηναϊκού ονόματα ποδοσφαιριστών που μπορούν να βοηθήσουν και είτε είναι ελεύθεροι, είτε αυτό θα συμβεί (το πολύ) μέχρι τον Ιούνιο του 2013, είτε μπορούν να αποκτηθούν με μικρό κόστος.

Στη λίστα υπάρχουν μόνο ξένοι παίκτες, ως επί το πλείστον από την πορτογαλική αγορά, ενώ από την Ελλάδα θα απασχολήσει μόνο ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης εφόσον μείνει ελεύθερος, κάτι που δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Άλλοι Έλληνες παίκτες μοιάζει δύσκολο να αποκτηθούν, αφενός μεν γιατί το κόστος για όσους εξ αυτών είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά είναι μεγάλο κι αφετέρου γιατί υπάρχουν παίκτες με προοπτικές στις ακαδημίες και θα προωθηθούν.

Όσον αφορά στον αριθμό των παικτών που θα αποκτηθούν, μπορεί να φτάσουν και τους επτά. Θα γίνει προσπάθεια για ενίσχυση με έναν ή δύο στόπερ (εξαρτάται από τις υποθέσεις Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι), δύο χαφ (ένα με ανασταλτικές ικανότητες) και δύο επιθετικούς (έναν σε περισσότερο περιφερειακό ρόλο κι έναν σέντερ φορ).

Την ερχόμενη εβδομάδα-στο μεταξύ-θα γίνουν οι επαφές με Νίκο Σπυρόπουλο και Γιόσου Σαριέγκι για την ανανέωση των συμβολαίων τους, αλλά και με τους εκπροσώπους των Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Σεμπαστιάν Λέτο, στους οποίου θα προταθεί χρονική επέκταση του συμβολαίου με ταυτόχρονη μείωση αποδοχών.

Επιστρέφει ο Ελευθεράκης

Ρόλο τεχνικού συμβούλου στη διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναλαμβάνει ο Κώστας Ελευθεράκης. Ουσιαστικά ο παλαίμαχος άσος αντικαθιστά τον Γιάννη Σαμαρά, ο οποίος πλέον ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με τις ακαδημίες. Η ανακοίνωση για τη συμφωνία αναμένεται την ερχόμενη Τρίτη και ο Κώστας Ελευθεράκης θα κάνει εισηγήσεις σε τεχνικά και αγωνιστικά ζητήματα στη διοικούσα επιτροπή, ενώ θα έχει επικοινωνία και με το αγωνιστικό τμήμα και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x