Stoiximan Super League

Πρόταση σε Βασιλόγιαννη

Τα ψέματα τελείωσαν για την Κέρκυρα, η οποία βλέπει σχεδόν δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της προετοιμασίας να έχει πολλά κενά στο ρόστερ της. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η διοίκηση των Φαιάκων εξέφρασε και επίσημα το ενδιαφέρον της για τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη για τον οποίο κατέθεσαν πρόταση στον Ολυμπιακό, όπου και ανήκει ο παίκτης.

Τα ψέματα τελείωσαν για την Κέρκυρα, η οποία βλέπει σχεδόν δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της προετοιμασίας να έχει πολλά κενά στο ρόστερ της.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η διοίκηση των Φαιάκων εξέφρασε και επίσημα το ενδιαφέρον της για τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη για τον οποίο κατέθεσαν πρόταση στον Ολυμπιακό, όπου και ανήκει ο παίκτης.

Οι Πειραιώτες ακόμη δεν έχουν αποφασίσει αν θα παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή είτε ως δανεικό (όπως έκαναν πέρυσι), ήταν ως ελεύθερο.

Από την άλλη, μέλημα της διοίκησης για τις επόμενες ημέρες είναι να γίνουν οι τελικές επαφές με Μπάρκογλου και Αγρίτη, ώστε να αποσύρουν τις προσφυγές τους.

Οι Φαίακες επιθυμούν να κρατήσουν τους δύο ποδοσφαιριστές, ωστόσο για να γίνει αυτό πρέπει να καταβληθεί ένα μεγάλο μέρος των οφειλών τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x