Stoiximan Super League

Η ανεπίσημη «πρώτη» του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί την πρώτη προπόνηση της σεζόν, με τους πιτσιρικάδες του «Δικεφάλου» να γυμνάζονται σε χαλαρούς ρυθμούς υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού Γιώργου Δώνη και της διοίκησης. Ο πρόεδρος Ζήσης Βρύζας, τα μέλη του ΔΣ Γιώργος Σαχπατζίδης, Στέφανος Σαράτσης και ο τεχνικός διευθυντής, Γιώργος Γεωργιάδης, μεταξύ άλλων.

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί την πρώτη προπόνηση της σεζόν, με τους πιτσιρικάδες του «Δικεφάλου» να γυμνάζονται σε χαλαρούς ρυθμούς υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού Γιώργου Δώνη και της διοίκησης.

Ο πρόεδρος Ζήσης Βρύζας, τα μέλη του ΔΣ Γιώργος Σαχπατζίδης, Στέφανος Σαράτσης και ο τεχνικός διευθυντής, Γιώργος Γεωργιάδης, μεταξύ άλλων.

Σε δύο εβδομάδες, όταν πλέον θα έχουν ενσωματωθεί όλοι οι ποδοσφαιριστές η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό της προετοιμασίας.

Στο διάστημα που θα βρίσκονται στο εξωτερικό οι Θεσσαλονικείς θα δώσουν τρία φιλικά παιχνίδια, κατά σειρά με την βελγική Μονς στις 14 Ιουλίου και με την ολλανδική Τσβόλε στις 18 Ιουλίου στο Άρνεμ και με την Φίτεσε ή την Άλκμααρ (δεν έχει προγραμματιστεί ακόμη) στα σύνορα Ολλανδίας-Γερμανίας. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου ετοιμάζονται να κλείσουν και τέταρτο φιλικό «τεστ» με την γερμανική Φορτούνα Ντίσελντορφ στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x