Stoiximan Super League

Ζητούνται επιχειρήματα στην ΑΕΚ

Βασικά… λεφτά ζητούνται, αλλά συνέπεια αυτού είναι και η αναζήτηση επιχειρημάτων. Όχι μόνο για να πείσουν τη νέα κυβέρνηση (όταν αυτή σχηματιστεί) πως είναι αναγκαία η επαναρύθμιση των οφειλών στην Εφορία. Αλλά και για να καθησυχάσουν τους παίκτες και να αποφευχθεί πιθανό κύμα προσφυγών μέχρις ότου δρομολογηθούν οι διοικητικές εξελίξεις από την κίνηση του Ντέμη Νικολαΐδη.

Βασικά… λεφτά ζητούνται, αλλά συνέπεια αυτού είναι και η αναζήτηση επιχειρημάτων.

Όχι μόνο για να πείσουν τη νέα κυβέρνηση (όταν αυτή σχηματιστεί) πως είναι αναγκαία η επαναρύθμιση των οφειλών στην Εφορία.

Αλλά και για να καθησυχάσουν τους παίκτες και να αποφευχθεί πιθανό κύμα προσφυγών μέχρις ότου δρομολογηθούν οι διοικητικές εξελίξεις από την κίνηση του Ντέμη Νικολαΐδη.

Μόνο μυστικό δεν ήταν πως άπαντες στην ΑΕΚ (παίκτες, διοίκηση, υπάλληλοι) περίμεναν πώς και πώς τις εκλογές και τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης. Αυτό άλλωστε είχε τεθεί εδώ και καιρό ως απαραίτητη προϋπόθεση από τον Ντέμη Νικολαΐδη ώστε να προχωρήσει η (μόνη ρεαλιστικά υπαρκτή) κίνησή του για την ΠΑΕ.

Μπορεί λοιπόν ο πρώην πρόεδρος (αλλά και ο νυν) να έχουν συνεχείς επαφές με στελέχη των παρατάξεων που διαφαίνεται πως θα σχηματίσουν κυβέρνηση, ωστόσο μέχρι αυτό να συμβεί είναι λογικό πως δεν μπορούν να υπάρξουν χειροπιαστές εξελίξεις.

Αν στο μείζον θέμα όμως, που είναι η επαναρύθμιση των οφειλών προς την Εφορία η ΑΕΚ έχει βρει τα επιχειρήματα που θα παραθέσει στο Δημόσιο (ότι η μηνιαία δόση των 600.000 ευρώ δεν είναι βιώσιμη και την απειλεί με πτώχευση) το ίδιο θα πρέπει να κάνει από Τετάρτη και με τους παίκτες.

Οι οποίοι έχουν αντιμετωπίσει με υποδειγματικό σεβασμό τον σύλλογο μέχρι τώρα, δεχόμενοι να κάνουν υπομονή ως τις εκλογές και αρνούμενοι (πέραν του Βάργκας) να καταθέσουν προσφυγές. Επειδή ωστόσο η Τετάρτη 20 Ιουλίου τους είχε ανακοινωθεί ως ημέρα που θα υπήρχαν εξελίξεις, είναι εύλογο πως περιμένουν τουλάχιστον ενημέρωση για το πότε θα υπάρξουν τέτοιες.

Μπορεί λοιπόν να μη δουν το χρώμα του χρήματος και να μη λάβουν ούτε αύριο τη δόση από τον διακανονισμό που είχαν υπογράψει για την πρώτη φάση της αδειοδότησης (κι έπρεπε κανονικά να τους καταβληθεί στα τέλη Μαΐου). Ελπίζουν όμως να δουν… φως για την επόμενη μέρα και επιχειρήματα από την πλευρά της ΠΑΕ που θα τους πείσουν να μην ξεκινήσουν ούτε τώρα κύμα προσφυγών.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x