Stoiximan Super League

Φουλ… επίθεση

Για την απόκτηση δύο επιθετικών θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός για να καλύψει και το κενό του Σεμπαστιάν Λέτο, που ουσιαστικά χάνει όλη την επόμενη σεζόν μετά την επέμβαση που θα κάνει στο γόνατο μέσα στην εβδομάδα. Οι ανάγκες ενίσχυσης στις υπόλοιπες θέσεις. Τι απαντά η ΠΑΕ στην επιστολή Φεϊζάλ.

Για την απόκτηση δύο επιθετικών θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός για να καλύψει και το κενό του Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Αργεντινός επιθετικός θα υποβληθεί μέσα στην εβδομάδα σε επέμβαση στο γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τις αρχές του 2013, ενώ ουσιαστικά δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν μιας και ακολούθως θα πρέπει να κάνει πρόγραμμα ενδυνάμωσης και να μπει σταδιακά στις προπονήσεις για να μην αντιμετωπίσει νέο πρόβλημα.

Στη γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή που αποχωρεί και ο Ρούντολφ Γκέργκελι, απέμειναν οι Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος και Πετρόπουλος, με τον τελευταίο να μένει ελεύθερος το Δεκέμβριο και να μην έχει «κερδίσει» τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, όπως φάνηκε τη φετινή περίοδο. Εισήγηση του Πορτογάλου προπονητή είναι να αποκτηθεί ένας σέντερ φορ περιοχής, αλλά πιο γρήγορος και κινητικός από τον Τοτσέ, καθώς κι ένας ακόμη με περισσότερο περιφερειακό ρόλο, τύπου… Λέτο.

Ασφαλώς με τον τραυματισμό του Λέτο και δεδομένων των δυσκολιών για την παραμονή του Κουίνσι (δυσβάσταχτο το κόστος αγοράς του και δύσκολη η επέκταση δανεισμού), αναγκαία είναι και η ενίσχυση στη θέση του αριστερού εξτρέμ, ενώ ανάγκη υπάρχει για προσθήκη τουλάχιστον ενός μέσου (αποχωρεί ο Σιμάο) και δύο αμυντικών (αποχωρεί ο Καντέ, πιθανότατα ο Σαριέγκι και ερωτηματικό αποτελεί ο Μπουμσόνγκ). Περισσότερες ανάγκες ενίσχυσης μπορούν να προκύψουν αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Νίκος Σπυρόπουλος.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει κάνει την εισηγήσεις του και θα είναι σε ανοικτή γραμμή με τη διοίκηση μέχρι να επιστρέψει στην Αθήνα στα τέλη Ιουνίου εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας.

«Στο επόμενο ΔΣ…»

Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με την επιστολή της πλευράς Φεϊζάλ με την οποία ζητεί να επισπεύσουν οι «πράσινοι» τις διαδικασίες για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, προκειμένου-όπως διατείνεται ο πρίγκιπας-να βάλει 15 εκατ. ευρώ. «Θα συζητήσουμε την επιστολή του στο επόμενο ΔΣ», ήταν η αντίδραση από την ΠΑΕ.

Ξανά Αυστρία

Στο Ζεεκίρχεν της Αυστρίας θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Παναθηναϊκού από τις 9 μέχρι τις 19 Ιουλίου. Οι «πράσινοι» εγκαταλείπουν το Κιτσμπούελ μετά από τρία χρόνια και μετακομίζουν στη γειτονική πόλη του Σάλτσμπουργκ. Στο διάστημα της παραμονής τους εκεί θα δώσουν 3-4 φιλικά (το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σήμερα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x